FOTO’S – GROOT HUIS MET EIGEN BOSTUIN

€ 18.500,- k.k.
Omschrijving

FOTO’S – GROOT HUIS MET EIGEN BOSTUIN

Huis - Nienburg Saale

Adres:

Dorfplatz 14
06429 Nienburg (Saale) OS Pobzig OT Borgesdorf

Sachsen-Anhalt

 

Kavelgrootte: 1.700 m2

 

Dit grote huis heeft alle ruimte en is van royale afmetingen. Het staat op eigen grond van meer dan 1.700 m2 en heeft dus een behoorlijk grote tuin! Delen van de tuin zijn zo verwilderd dat een eigen bos is ontstaan, hoe leuk is dat? U heeft hier alle ruimte voor het houden van dieren, paarden, honden, noem het maar op. U kunt hier echt iets moois opbouwen.

In totaal gaat het om een groot gebouw, garage, binnenhof, bijgebouwen en een groot stuk grond. In het gehucht Borgesdorf, met maar een paar inwoners en dus alle rust en ruimte. Het ligt globaal nabij Bernburg Saale en verderop Dessau-Roßlau, op zo’n 2 uur afstand van Berlijn en ruim een uur van Leipzig. Ideaal gelegen, in een mooie landelijke omgeving.

Het huis is ruim opgezet en biedt veel mogelijkheden. Beneden is de keukenruimte en zijn er twee grote kamers. Boven nog vier kamers en op de zolderverdieping ook twee grote ruimtes. Volop ruimte dus!

 

Locatie:

https://www.google.de/maps/@51.8131228,11.8549345,65m/data=!3m1!1e3

 

Koopprijs: 18.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-06-20  Plaatsingscode: PK-BD-HS-166
Object kenmerken
  • Huis