FOTO’S – WOONHUISJE MET GROTE TUIN

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

FOTO’S – WOONHUISJE MET GROTE TUIN

Huis - Loburg Möckern

Interieurfoto’s

 

Dit is een zeer interessant object, gunstig gelegen tussen Maagdenburg en Berlijn, in het leuke en goed opgeknapte plaatsje Loburg, gemeente Möckern. Het huis staat op 200 m2 eigen grond en ligt op een stil plekje aan een rustige straat, op de hoek. Nog geen 200 meter verder is de grote tuin van 1.100 m2 met een oud tuinhuisje.

Alleen al de tuin is het geld meer dan waard! U koopt hier eigen grond, op een gewilde locatie, en goed bereikbaar via snelwegen A2 (Berlijn), A14 en A9. U zit op nog geen half uurtje van Maagdenburg  en zo’n anderhalf uur van Berlijn. Het plaatsje Loburg in Sachsen-Anhalt telt zo’n 2.400 inwoners, is zeer goed onderhouden en mooi opgeknapt. En heeft dus alle faciliteiten met goede inkoopmogelijkheden, verschillende winkels, supermarkten, Gaststättes, artsen, Pflegedienst en ga zo maar door.

Het huisje is oud en moet geheel opgeknapt worden. De grote en ook goed bijgehouden tuin ligt op nog geen 3 minuten afstand van het huisje, in zuidelijke richting. Op deze tuin is geen water en stroom maar diverse buren hebben dat wel dus er zijn wel degelijk mogelijkheden daartoe. Achter de tuin stroomt een klein riviertje. In totaal gaat het om twee kavels: een stuk eigen grond van 200 m2 met daarop het huisje en de grote tuin in volledig eigendom van ruim 1.100 m2.

Het huis staat op de hoek en heeft ernaast nog wat groenruimte, nu verwilderd en overwoekerd, waar u een tuintje van zou kunnen maken of een carport. Achter het huis ligt een klein plaatsje met de toegang tot de schuur. Het huis heeft een kelder en een zolder, op de eerste verdieping is een woonkamer, keuken, badkamer en op zolder bevinden zich dan twee kamers.

De algehele toestand van het huis is oud, gedateerd, momenteel niet bewoonbaar en alles dient volledig gerenoveerd te worden. Het huis staat nog vol met het oude meubilair, wat door kopers overgenomen wordt. Het huis en kavels worden niet leeg opgeleverd. Het huis is onbewoond sinds 2011 en was tot die tijd gewoon in gebruik.

Ook met water en stroom dus dat moet allemaal nog werkend zijn, of simpel opnieuw aan te vragen en aan te sluiten. Verwarming vond plaats via Nachtspeicher, dat is elektrische verwarming op nachtstroom. En daar heb je wel goede aansluitingen voor nodig. Dus dat moet wellicht meevallen. Dit kan een heerlijk vakantiehuisje worden, op een goede locatie, en met een zalig grote tuin op loopafstand.

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-05-20  Plaatsingscode: HJ-LB-HS-164
Object kenmerken
  • Huis