Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Wanfried, Hessen

*** IN OPTIE ***

FRAAI HUISJE MIDDEN IN NATUUR

*** UNIEK PLEKJE ***

Midden op de berg, omgeven door natuur, en met een heerlijk vrij uitzicht, ligt dit fraaie houten huisje op eigen grond van meer dan 3.000 m2, in volledig eigendom. Met water en stroom dus u kunt hier een heerlijke tijd doorbrengen. Compleet gebruiksklaar.

In de directe nabijheid van het gezellige plaatsje Wanfried in Hessen, goed bekend bij veel Nederlanders en met alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden aanwezig. Het geheel is goed onderhouden en keurig verzorgd, nabij veel wandelroutes.

Het object is goed te bereiken met een doorsnee personenauto. Vanaf de doorgaande weg is het ca. 1.000 m rijden licht omhoog over een onverhard pad wat echter goed te doen is. Bij het huisje is er parkeergelegenheid binnen of buiten het hek.

Het geheel ligt in een heuvelachtig gebied, grenzend aan bossen en landerijen, niet ver van de grens Hessen met Thüringen. Het is een zalige omgeving met weids uitzicht en heerlijk rustig. Stilte alom, rust en ruimte vindt u hier.

Het kavel ligt geheel afgeschermd van de buitenwereld, dus heerlijk privé en met volop privacy, en om de tuin heen loopt een hekwerk c.q. afrastering. Daarbuiten ligt nog een boomgaard en nog veel meer grond, deels schuin aflopend naar beneden.

Naast het vakantiehuis bevinden zich nog een schuurtje en een oud houten hokje op het kavel. Het huisje is massief gebouwd en goed van constructie, alles goed onderhouden en fris in de verf. Ook het dak is goed en dicht.

U kunt op twee manieren het huisje betreden: via een grote dubbele openslaande deur aan de zijkant van het huisje boven of aan de benedenkant via een terras waardoor u de slaapkamer betreedt die zich min of meer in de kelderruimte bevindt.

Het huisje heeft dus twee niveaus: één boven met woonkamer en keukentje met trap naar beneden, en dus één beneden met de slaapkamer, toilet met wastafel en een kleine ruimte waar het mogelijk is een douche te realiseren, de waterleiding is al aanwezig.

U bent hier volledig zelfvoorzienend. Er is water en stroom werkend aanwezig maar u hoeft dit niet via dure toeleveranciers te betrekken. Regenwater wordt opgevangen in opslagtanks van 2.000 liter in de grond en er is waterzuivering aanwezig. Bovendien staat er nog een immens grote tank van een paar duizend liter klaar om eventueel te gebruiken.

Stroom wordt opgewekt via zonnepanelen (2 x 350 Watt) en wordt opgeslagen en omgevormd door een professionele Bluetti portable powerstation (4.800 Watt). Verder is er een grote gastank aanwezig voor de verwarming en eventueel ook voor koken.

De woonkamer is gezellig ingericht en biedt een heerlijke blik naar buiten, midden de natuur in. Het geheel biedt een sfeervolle en warme aanblik. Het huisje wordt compleet met meubels en volledige inventaris overgedragen. U kunt hier dus direct verblijven! En dat alles volledig autark!

Het compacte keukentje is klein maar alles is aanwezig. Voor de woonkamer is nog een balkon/terras waar u ook heerlijk kunt zitten. Via het trappetje in de woonkamer komt u in het slaapverblijf terecht met toilet en mogelijkheid tot douche. Ook hier is een deur naar buiten, naar een heerlijk groot zitterras met barbecue en blik de natuur in.

De tuin rondom het huisje is goed onderhouden en biedt veel aangename plekjes. Daaromheen vindt u de boomgaard, een ruimte voor parkeren en een woest gedeelte met struiken, bosschages en bomen. Een heel avontuurlijk geheel!

Het rustige weggetje ernaartoe wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer, voor de paar andere huisjes die verderop her en der op de berg staan. Dit zijn er maar een paar. Het is dan ook beslist geen parkje maar een losse verzameling van enkele zelfstandige kavels in eigen bezit.

Qua mobiele telefonie is er goed bereik. Terwijl u hier toch midden in de natuur zit, met bomen, bossen, heuvels, bergen, velden en landerijen. Dit is puur natuur, rust, ruimte en stilte. U komt hier volledig tot rust. Met toch alle faciliteiten binnen handbereik in het gezellige stadje Wanfried.

Wacht niet te lang, want dit soort objecten komt niet al te vaak voorbij. In een gewild gebied, op een prachtige locatie, volledig zelfvoorzienend en geheel in eigen bezit, in totaal 3.150 m2 eigen grond. Vraag snel een bezichtiging aan.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 49.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden van 2.000,- euro. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 62.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 03-08-2023  Plaatsingscode: PK-WF-HS-566

 

 

Object kenmerken
  • Huis