Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Finneland

*** IN OPTIE ***

FRAAIE BUNGALOW MIDDEN IN NATUUR

*** TOPPER!!! ***

Op een heerlijke plek midden in het bos op de grens van Sachsen-Anhalt met Thüringen, ligt deze knusse bungalow, op eigen grond. Helemaal aan het einde van de weg, dus lekker rustig. Met eigen garage. 

Het is een hoekkavel, gelegen aan de stille doodlopende toegangsweg, en dan nog aan een zijweggetje naar de overige bungalows. In totaal staan er ongeveer 15 zomerhuisjes en dan nog een paar echte woonhuizen, allemaal heerlijk midden in de natuur, pal aan de bosrand.

In de gemeente Finne, Sachsen-Anhalt, op de grens met Thüringen. Daar ligt een heel groot bos van meer dan 1.500 hectare, en u zit daar direct aan de rand, eigenlijk al in het bos. Een zalige omgeving, met rust, ruimte en stilte. Hier hoor je alleen maar vogeltjes en het ruisen van de wind.

Het is dan ook werkelijk een prachtig kavel, ruim met uitzicht en toch besloten door al het groen en de aanwezige bomen. U waant zich hier in uw eigen paradijsje. Er loopt een pad dat berijdbaar is met auto naar uw bungalow en er is ook nog een garage.

De bungalow heeft een woonkamer en drie slaapkamers, een keuken en badkamer met ligbad. In totaal is er ca. 52 m2 woonoppervlakte beschikbaar. De garage meet 21 m2. Er is nog een schuur van 10 m2 en een houtopslag van 8 m2. Er is verwarming aanwezig.

Het geheel is goed onderhouden en direct te gebruiken. Met water en stroom, afwatering (Sammelgrube) en telefoonaansluiting, midden in de natuur! Het kavel meet ca. 400 m2. Het pad wat aan de rechterkant naar achteren loopt, hoort er ook bij.

De wateraansluiting komt binnen op het te verkopen kavel met daarin de hoofdaansluiting voor de buurman achter met hoofdwatermeter en een aftakking naar het te koop staande huisje met tussenmeter. In de garage bevindt zich de Klärgrube (septictank) waarop de buurman afwatert en de eigenaar-verkopers.

Begin dit jaar heeft de eigenaar-verkoper een aanschrijving gekregen waarin werd medegedeeld dat een schuurtje (achter de garage) gerealiseerd is zonder bouwvergunning. Daarop hebben de eigenaar-verkopers alsnog een bouwaanvraag ingediend. Deze procedure loopt nog. Op de kadastrale kaart is het met blauwe stippellijn aangegeven.

Wie deze onvolkomenheden voor lief neemt, krijgt een kant-en-klaar huisje, direct gebruiksklaar en goed onderhouden op een prachtige plek, midden in de natuur. Met een overzichtelijke en onderhoudsvriendelijke tuin, waar u niet te veel aan hoeft te doen.

U zit hier heerlijk rustig, zalig tussen de ruisende bomen.

Buitenkansje!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 46.300,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 11-06-2023  Plaatsingscode: PK-BR-HS-554

Object kenmerken
  • Huis