FRAAIE OPKNAPPER MIDDEN IN NATUUR

€ 20.000,- k.k.
Omschrijving

FRAAIE OPKNAPPER MIDDEN IN NATUUR

Huis - Kyffhäuserland

+++ TERUGGETROKKEN +++

 

*** PRACHTIG UITZICHT! ***

Op een zeer gewilde locatie midden in de natuur, aan de voet van de berg van de Hainleite, ligt deze bungalow op eigen grond van ca. 1.100 m2. Op de eerste rij gelegen dus met blijvend vrij uitzicht over de prachtige omgeving.

Deze ruime bungalow staat op een goede locatie midden in de natuur, aan de voet van een berg, met rondom bossen, heuvels, velden en landerijen. In de directe omgeving van Bad Frankenhausen, in een klein dorpje, midden in het hart van Duitsland. Het vakantiehuis verkeert in Doornroosje-slaap en moet volledig gerenoveerd worden.

Het staat aan de rand van een kleinschalig parkje, met diverse soorten bebouwing, alles in volledig eigendom bij de eigenaren. Het ligt direct vrij in de natuur met een heerlijk uitzicht over de omgeving. Alleen al het fraaie panorama-landschap en de rustige ligging zijn de prijs eigenlijk meer dan waard.

Volgens kenners, een droombungalow in een klein plaatsje aan de rand van een rustig en altijd stil vakantieparkje. Geen jengelende radio’s, geen krijsende kinderen, geen schreeuwende buren, nee, u vindt hier rust, ruimte, stilte en volop privacy.

Het vrije uitzicht vanuit deze bungalow en het grondstuk van zo’n 1.100 m2 eigen grond, rechtvaardigen de prijs. Het geheel staat op een helling met uitzicht op de Wipper, een riviertje dat door dit mooie landschap stroomt. Precies daar waar de doorbraak is van de Wipper door de heuvelrug, en langs een nieuw aangelegd Europees fietspad.

De plaats leent zich uitstekend voor wandel- en fietsvakanties, ook mag er met een kano gevaren worden op het riviertje. Langs het riviertje liggen een van de weinige wetlands uit deze regio en de natuurwaarde is heel hoog. Uw plekje ligt daar ver genoeg vanaf, dat dit geen gevaar oplevert.

Deze ruime en behoorlijk grote bungalow heeft wel wat nodig om het bewoonbaar te maken. Nieuwbouw is niet mogelijk meer in dit gebied, dus het wordt hier geen massa tourisme, maar opknappen, vervangen en renoveren is uiteraard altijd toegestaan. Deze recreatieve 4-kamerwoning met open keuken en mooie wenteltrap heeft alles wat u zich kan wensen.

De WC en badkamer zijn twee ruimtes, dus altijd praktisch. In dit vakantieparkje wordt de stroom en de afwatering via de eigenarencommissie geregeld. Oorspronkelijk was er een elektrische verwarming voorzien, maar de aanleg van een openhaard of houtkachel is ook toegestaan.

Het is een bungalow bestemd voor de recreatie, niet voor permanente bewoning. Het heeft ook geen eigen adresaanduiding.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Vraagprijs: 20.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.900,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 08-06-2023  Plaatsingscode: PK-SE-HS-551

Object kenmerken
  • Huis