Gasthof met zaal en mogelijkheden

€ 125.000,- k.k.
Omschrijving

Gasthof met zaal en mogelijkheden

Huis - Sondershausen

Deze grote oude Gasthof staat in een plaatsje nabij Sondershausen, het absolute middelpunt van Duitsland. Het staat op eigen grond van ongeveer 600 m2 en is grotendeels geheel bebouwd, dus volop ruimte en mogelijkheden. Het heeft de beschikking over twee separate woon-eenheden, een van 60 m2 en een van 20 m2. Ook goed geschikt voor verhuur.

Dan is er een grote zaal van ongeveer 120 m2, een groot café-gedeelte van ong. 70 m2, een grote keuken, toiletten en nog meer ruimtes. Ook is er buiten een terrasgedeelte en een besloten binnenhof. Al met al kunt u dit naar eigen wens indelen en benutten. Het oude deel is ooit omstreeks 1899 gebouwd en daarna is rond 1940 een uitbouw aangebouwd.

Het geheel heeft verwarming via aardgas maar er zijn ook meerdere houtkachels. Het object ligt op een kruising van de doorgaande weg en een lokale weg, en heeft openbare parkeerplaatsen. Wie gaat hier een nieuwe toekomst beginnen?

 

Vraagprijs: 125.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 29.75,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-08-19  Plaatsingscode: PK-GF-HS-048
Object kenmerken
  • Huis