Gasthof pension in Harz natuurgebied

€ 80.000,- k.k.
Omschrijving

Gasthof pension in Harz natuurgebied

Huis - Zorge, Harz

Dit is een kant-en-klaar object, in 2015/2016 nog deels gerenoveerd en eigenlijk helemaal klaar voor gebruik. Het is een Gasthof pension en voornamelijk gericht op het verschaffen van onderdak aan gasten. Daartoe zijn er op de eerste verdieping 4 kamers met eigen douche en toilet. Daarboven zijn nog twee kamers, ook voorzien van douche en toilet.

Verder is er nog een appartement van twee kamers en een balkon, woonoppervlakte 35 m2. Op de begane grond is er een gezellige restaurant-ruimte van 50 m2 en uiteraard een keuken. Onder in de kelder is nog een nachtclub annex bar ingericht zodat u ook daar omzet kunt realiseren. Het geheel is verwarmd door een oliegestookte installatie, de gangbare vorm van verwarming hier. U zit in het prachtige Harz Naturpark, midden tussen de bergen en de bossen. Door de ligging aan de rustige doorgaande weg heeft u een ideale bereikbaarheid en ook een zeer goede zichtlocatie.

Dit is perfect voor dagjesmensen, motorrijders en vakantiegangers. De prijs is eigenlijk een lachertje. Het pand is in goede staat en volledig op eigen grond van ongeveer 330 m2. Dat is net mooi en zeker voldoende voor een leuk, niet te druk pension. Dan houdt u ook nog heerlijk vrije tijd over! Dit gebied is zowel ’s winters als ’s zomers zeer in trek, vooral bij de Duitsers zelf maar ook steeds meer bij mensen uit Nederland en andere landen. Gaat u hier een nieuwe toekomst beginnen?

Wilt u nog een duwtje in de rug? Even een simpel rekensommetje: als u niet teveel vraagt, en niet gaat voor de hoofdprijs, zit u zeker weten minimaal 8-9 maanden volledig vol. Laten we dan ook nog eens voorzichtig rekenen met 20 nachten per maand. Dat zijn dan 6 kamers x 8 maanden x 20 nachten = 960 overnachtingen. En dan zitten we aan de lage kant. Hangt u daar nou eens een spotprijsje aan van 60 euro per nacht per kamer (2 personen, dat is maar 30 euro p.p.p.n.!), dan heb je het al over 57.600,- euro omzet aan kamers alleen. Daar komt dan nog de drank-omzet bij, in de bar beneden. KASSA!

Zelf woont u gratis in het bijbehorende appartement. Hoe moeilijk moet je het maken? Er liggen hier echt kansen. Wacht niet te lang, dan kunt u meteen deze zomer en volgende winter al draaien!

 

Vraagprijs: 80.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-03-19  Plaatsingscode: PK-WD-QH-002
Object kenmerken
  • Huis