Gerenoveerd woonhuis in dorpje

€ 85.000,- k.k.
Omschrijving

Gerenoveerd woonhuis in dorpje

Huis - Sangerhausen

Dit vrijstaande huis is in 1997 geheel gerenoveerd en verkeert dan ook in woonklare toestand. Het staat op eigen grond van ruim 500 m2 en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 125 m2. Het staat in een rustig dorpje vlakbij de gezellige stad Sangerhausen. Ook zeer goed bereikbaar via snelweg A38 en A71.

Op de begane grond bevindt zich de keuken, badkamer met bad, douche en toilet. Verder een woonkamer en studeerkamer, ook zeer geschikt als slaapkamer. Boven vindt u een slaapkamer, kinderkamer, werkruimte en nog een mooi dakterras. Er is centrale verwarming. Daarnaast een tuin, carport met toegangspoort en garage.

 

Vraagprijs: 85.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-03-19  Plaatsingscode: PK-RS-IS
Object kenmerken
  • Huis