Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Trebra, Greussen

***IN OPTIE***

LEUK WOONHUIS MET VEEL KAMERS

Dit is een erg aantrekkelijk object, met eigenlijk heel veel ruimte, nu te koop aangeboden door de eigenaar/verhuurder die zijn onroerendgoedportefeuille aan het herstructureren is. Het huis heeft een goede indeling en een aanbouw met bergruimtes, waar ook de centrale verwarming staat, op oliestook.

Het huis staat op eigen grond van 165 m2 en heeft een geschatte woonoppervlakte van ca. 90 m2. Op de binnenhof heeft u achter de poort een kleine stal met zolder en aan de andere kant het washok en de stookruimte, ook met zolder.

Binnen heeft u de woonkamer, keuken, badkamer en nog een kamer. En dan boven vier kamers en nog een zolder. Eigenlijk heel veel ruimte op een bescheiden oppervlakte en met ene knusse binnenhof, dat betekent relatief geen tuinonderhoud, hoe fijn is dat?!

Het staat in het kleine dorpje Trebra tussen Greussen, Sondershausen en Bad Frankenhausen, in een landelijke omgeving met veel velden en landerijen en prachtige vergezichten. Het woonhuis heeft zeker 6 kamers en biedt dus volop ruimte.  Het huis zelf is volledig vrijstaand en staat op de hoek van een rustig wijkje.

Het huis is in principe direct bewoonbaar en in redelijke staat (gezien prijs/kwaliteit verhouding). Er is water, stroom, verwarming, afwatering, dak is oud maar dicht en alles (naar lokale maatstaven) kan eigenlijk meteen betrokken worden. Alleen een keuken moet even ingebouwd worden. Die zijn in Duitsland erg goedkoop, al vanaf duizend euro heeft u een knappe keuken met alle apparaten.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 39.500,- euro

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 2.000 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 21-05-22  Plaatsingscode: PK-TR-RD-388-A

Object kenmerken
  • Huis