GOED VERZORGD HORECA-OBJECT

€ 295.000,- k.k.
Omschrijving

GOED VERZORGD HORECA-OBJECT

Huis - Wanfried, Altenburschla

Dit prachtige pand bevindt zich op een schitterend plekje, grenzend aan de Werra-rivier in de heerlijke omgeving van het geliefde Wanfried, in het schilderachtige plaatsje Altenburschla. Het object biedt vele mogelijkheden en is in alle gevallen eigenlijk direct gebruiksklaar.

U heeft minstens drie opties:

1. Huidige bedrijf voortzetten. Het geheel biedt een mini-golfbaan wat voorheen goed gebruikt werd, met groot terras. Plus binnen restaurant met goede horeca-locatie en professionele keuken. En dan een ruime woning voor de eigenaar/exploitant.

2. Huidige bedrijf uitbreiden met bescheiden camping voor campers en/of glamping, met een paar luxe safaritenten. Daartoe bestaan nu nog volop mogelijkheden en is er genoeg ruimte. Sowieso is er veel vraag naar overnachtings-mogelijkheden.

3. Het geheel aankopen als particuliere woning. U heeft dan een zalig groot woonhuis met alle ruimte en een heerlijk grote tuin, van in totaal ca. 2.650 m2, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde de stromende Werra-rivier. En vrij uitzicht op de natuurrijke omgeving.

Mogelijkheden te over dus bij dit goed onderhouden object! Alles is liefdevol en grondig gerenoveerd, op een hoog niveau met zorg voor afwerking. Alhoewel het bedrijf nu zo’n twee jaar stil ligt door de corona, is alles nog steeds tot in de puntjes verzorgd.

De eigenaren hebben nog andere projecten lopen en daardoor is dit mooie geheel nu in de verkoop gekomen. U komt hier eigenlijk in een gespreid bedje: alles is kant-en-klaar en kan direct gebruikt worden. U kunt meteen wonen en geld gaan verdienen.

Het is momenteel een restaurant met eetzaal binnen en groot terras buiten. En dan de midgetgolfbaan wat altijd goed gelopen heeft, mede door de vele Nederlanders in het gebied en de mini-camping die vlakbij ligt, langs de oevers van de Werra-rivier.

Ook dit complex grenst aan de Werra, en daardoor mogen de uiterwaarden niet bebouwd worden, wel mag u daar tenten of caravans plaatsen, indien gewenst. Een deel is nog pacht maar daar betaalt u een te verwaarlozen bedrag per jaar voor.

Het woonhuis met restaurant staat volledig op eigen grond en heeft alle benodigde vergunningen. Er is een smaakvol ingerichte restaurantruimte met bar, en daarachter de professionele keuken, deels in het woonhuis. Het huis heeft een woonkamer en de restaurantkeuken op de begane grond en boven twee slaapkamers en een badkamer.

Daarboven nog een zolder met twee ruimtes die eventueel tot extra slaapkamers omgebouwd kunnen worden. Het restaurant met bar en kleine keuken is een grote oppervlakte van zeker 80 m2 in totaal. Deze heeft een eigen ingang en extra in/uitgang bij de weide.

Momenteel worden daar ook nog extra toiletten en douches aangelegd, voor de eventuele verhuur van luxe glamping-tenten of caravans/campers. Verwarming van het restaurant geschiedt d.m.v. een warmtepomp en er is ook nog vloerverwarming aangebracht. Het woonhuis heeft houtkachels.

Bij het woonhuis is een grote verharde oprit en een afgeschermd terras. De midgetgolfbaan neemt nu een groot gedeelte van de rest van het kavel in beslag maar dit kan uiteraard ook verwijderd of verplaatst worden. Het geheel ligt aan de dorpsrand dus u zit heerlijk privé.

Met aan het uiteinde van het kavel de langzaam stromende rivier de Werra met kano-opstapplaats. Hier kunt u heerlijk genieten van het water. Het geheel wordt verkocht inclusief volledige inventaris en meubilair. U kunt dus direct starten!

 

Vraagprijs: 295.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 %

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 20.000,- euro, incl. wettelijke Nebenkosten.

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-10-22  Plaatsingscode: PK-AB-HS-448

Object kenmerken
  • Huis