GOEDKOOP HUIS MIDDEN IN STADJE

Verkocht
Omschrijving

GOEDKOOP HUIS MIDDEN IN STADJE

Huis Verkocht - Kyffhäuserkreis

***VERKOCHT***

Dit leuke huis is helemaal nog niet eens zo slecht en toch voor een spotprijs aan te schaffen. Van buiten is het huis redelijk tot goed (voor Duitse begrippen hier in deze regio) maar van binnen moet alles aangepakt worden. Eén groot voordeel: men is al begonnen met slopen en afbreken dus van binnen treft u eigenlijk een reeds compleet gestript pand.

U kunt dus meteen beginnen met renoveren! Het is een huis op een interessante locatie, midden in een klein stadje van ongeveer 3.500 inwoners, in de Kyffhäuserkreis in Thüringen. Rustig gelegen aan een stil straatje met prachtig uitzicht op het pittoreske kerkje. Het huis staat op eigen grond van 130 m2 en dit is eigenlijk volledig bebouwd.

Het huis zelf heeft een bebouwde maat van 58 m2. De rest is aanbouw en uitbouw. Het object is ook van achteren benaderbaar, dat is wel een pluspunt. U heeft hier dus volop de ruimte en bent gunstig gesitueerd in een stadje, met alle voordelen vandien. De grondprijs is hier minimaal 25-30 euro per m2 dus u slaat hier echt wel een goede slag. Waar anders kunt u voor een paar duizend euro een huis op eigen grond op de kop tikken?

Het dak is oud maar dicht en ook de buitengevel is helemaal niet slecht, net als de kozijnen. U moet dus binnen aan de slag en flink de handen uit de mouwen. U heeft hier volop de ruimte!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 11.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

Let op! Dit huis is natuurlijk niet voor niets zo goedkoop. Houdt u hier a.u.b. rekening mee! Denk dan bijvoorbeeld aan slechte staat van onderhoud, mindere locatie, ontbreken van voorzieningen, incourante ligging, geen faciliteiten, forse investeringen, flinke tegenvallers, onverwachte onaangename verrassingen en dat soort zaken.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-01-20  Plaatsingscode: PK-GR-HS-103
Object kenmerken
  • Huis