GOEDKOOP HUIS NABIJ THÜRINGER WALD

€ 10.000,- k.k.
Omschrijving

GOEDKOOP HUIS NABIJ THÜRINGER WALD

Huis - Frauenwald

*** TERUGGETROKKEN ***

Dit leuke en karakteristieke rijtjeshuis staat op zo’n 370 m2 eigen grond dus u heeft achter het huis nog best wat ruimte. Het huis verkeert binnen in volledig gestripte staat en dat kunt u positief of negatief bekijken. Positief is dat u direct met verbouwen kunt beginnen.

Buiten heeft het huis een beschermd aangezicht dus daar zult u niet aan mogen veranderen, alleen opknappen en restaureren. Het geheel ligt zo’n 15 km van het Thüringer Wald en u zit hier ook al middenin de natuur, in een glooiend en heuvelachtig landschap.

De woningmarkt wordt hier steeds moeilijker, met fors stijgende prijzen, veel vraag en weinig aanbod. Dus gaan wij van Hollandstadt er actief op uit om goedkoop aanbod te vinden. Dit is zo’n voorbeeld. Het huis wordt door een derde partij aangeboden en levering is dan ook niet vanzelfsprekend. Want alle huizen hier aan de onderkant van de markt komen met een verhaal.

Van onze kant doen wij er alles aan om tot een geslaagde aankoop te komen. Maar het kan in dit geval lastig zijn en een langdurig traject worden. Houdt u daar vooraf alstublieft rekening mee. Bij haast, niet reageren. Heeft u alle tijd? Dan kunnen we hier rustig voor u aan de slag. Helaas is er hier momenteel geen aanvullende informatie aanwezig, ook geen verdere foto’s.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 10.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 1.500 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-02-22  Plaatsingscode: PK-GB-IK-338-B

Object kenmerken
  • Huis