Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Auleben, Mitteldeutschland

***IN OPTIE***

Dit spotgoedkope huisje staat op een zalig plekje in een klein rustig dorpje, omgeven door heerlijke natuur, met bergen, bossen, dalen, velden en landerijen. Het ligt tussen de steden Nordhausen en Sondershausen en heeft dus alle voorzieningen vlakbij. Net als de snelweg A38, waardoor een goede bereikbaarheid vanuit Nederland gegarandeerd is. Het meer van Kelbra is vlakbij, met diverse toeristische voorzieningen.

Het object omvat een woonhuis met aanbouw, grote schuur en klein binnenhof. Dit alles op eigen grond van ongeveer 200 m2. U heeft geen tuin maar dat is ook helemaal niet nodig. Vanuit het dorpje loopt u zo de groene natuur in, en overal om u heen vindt u rust, ruimte en stilte. Een tuin heeft ook alleen maar onderhoud nodig en daar zit u echt niet op te wachten als u een weekendje heen en weer gaat.

Het huis heeft goede afmetingen met een bebouwde oppervlakte van 75 m2 met een leuke grote poort in het object, wat u als carport kunt gebruiken of ook eventueel kunt inrichten als heerlijk zitje met stoelen en een barbecue. Want zoals u ziet kunt u ook gewoon de auto voor het huis parkeren. Het is een heel rustige straat met alleen bestemmingsverkeer want verder loopt de weg niet.

Het woonhuis zal naar de laatste wensen opgeknapt dienen te worden, in ieder geval voor wat betreft de afwatering, want die is er momenteel niet. Maar daar is de prijs ook naar. Waar anders vindt u zo’n schattig huisje voor zo’n lage prijs? De schuur heeft een grondoppervlakte van zo’n 70 m2 en dat is natuurlijk fors. Hier kunt u ook nog van alles realiseren.

Het is een volledig intact oud Duits vakwerkhuis, deels authentiek uit leem gebouwd, met twee verdiepingen, kleine zolder en mooie gewelfkelder. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, oud keukenruimte en slaapkamer. Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers en een voorraadkamer. Op de binnenhof bevinden zich een schuur en stal. En wat oude gereedschappen.

Het geheel is zeer oud, het exacte bouwjaar is niet meer te achterhalen. Maar voor enkele jaren leegstand, ziet het er allemaal nog zeer goed uit en eigenlijk erg aanvaardbaar, zeker gezien de lage prijsstelling. De elektra zal vernieuwd moeten worden, de meterkast is echter in orde. Verwarming met oliekachel met voorraadbunker. Er is momenteel geen rioolaansluiting maar dit is lokaal zeer goed te regelen, met een zogenaamde bioklaranlage.

Al met al een interessant huisje, voor een vriendelijk prijsje.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-03-20  Plaatsingscode: HJ-HM-HS-122-H

Object kenmerken
  • Huis