GOEDKOOP KLUSHUIS MET MOGELIJKHEDEN

€ 18.500,- k.k.
Omschrijving

GOEDKOOP KLUSHUIS MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Sondershausen

*** ONDER RENOVATIE ***

Dit grote woonhuis heeft heel veel ruimte en een forse besloten tuin annex binnenhof. Makkelijk te bereiken door de grote poort. Gelegen in het dorpshart van een klein plaatsje in de omgeving van Sondershausen. Pal tegenover de kerk. Op eigen grond van ca. 425 m2.

Het pand bevindt zich momenteel in een staat van renovatie. Afhankelijk van hoever dat gevorderd is, wordt de uiteindelijke koopprijs bepaald. De hier genoemde prijs is dan ook een richtprijs. Momenteel, bij aanvang van de renovatie, is het wellicht mogelijk nog iets goedkoper aan te kopen. In een verder gevorderd stadium, wordt de prijs aangepast naar boven.

Bovendien bevindt zich nog een schuld op het pand. Die zal door middel van de aankoopprijs afgelost moeten worden. Een pand met mogelijkheden, dus.

 

Richtprijs: 18.500 euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-07-21  Plaatsingscode: PK-IR-KH-270

Object kenmerken
  • Huis