OUD KLUSHUIS OP 1.000 m2 EIGEN GROND

€ 16.500,- k.k.
Omschrijving

OUD KLUSHUIS OP 1.000 m2 EIGEN GROND

Huis - Unstrut Hainich Kreis

Dit is een interessant object voor mensen die van klussen houden. Het gaat om een oud pand op een groot stuk eigen grond van bijna 1.000 m2. Het heeft een goede ruime toegangspoort waardoor het achterliggende stuk grond makkelijk te bereiken is. Men is zelf al begonnen met opknappen, een nieuwe gevelbekleding en kunststof kozijnen zijn er al.

Wel zal stroom en water geheel opnieuw aangelegd moet worden. Er is ook gas-aansluiting in het plaatsje. Het ligt aan de rand van het dorp met ook aan de voorkant een ruime straat. Voor de prijs hoeft u het eigenlijk niet te laten, dat is natuurlijk een lachertje. Het huis van binnen valt eigenlijk ook nog wel mee, alhoewel u uiteraard wel flink aan de slag moet.

 

Koopprijs: 16.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-09-19  Plaatsingscode: PK-KH-HS-056
Object kenmerken
  • Huis