GOEDKOPER BESTAAT NIET! EIGEN HUIS!

€ 8.999,- k.k.
Omschrijving

GOEDKOPER BESTAAT NIET! EIGEN HUIS!

Huis - Ebeleben

***SPOTPRIJS!!!***

Eigenlijk kan dit helemaal niet! Toch is het echt waar. Voor een minimumprijs krijgt u hier uw eigen huis, op eigen grond, alles officieel, overdracht via notaris. Uiteraard is het een klushuis en is er zeker 50 à 70 jaar geen onderhoud gepleegd.

U keert hier dus terug in de geschiedenis! Ook van binnen is het nog helemaal origineel, foto’s binnenin volgen snel. Het huis staat op ruim 70 m2 eigen grond en is bijna geheel bebouwd. Aan woonoppervlakte heeft u hier dus ca. 100 m2 tot uw beschikking.

Let wel: het huis is momenteel uiteraard niet bewoonbaar en de aanwezigheid van water en stroom is onbekend, waarschijnlijk afgesloten. Maar u heeft hier wel een eigen huis met officiële adresaanduiding dus mogelijkheid tot inschrijving.

Het geheel is gelegen in een klein dorpje nabij Ebeleben aan een doorgaande weg. Van binnen ziet het er eigenlijk helemaal nog niet eens zo slecht uit. Een klein woonkamertje en smal keukentje beneden, boven een grote slaapkamer, twee kleine slaapkamers en een badkamertje.

Dan ook nog een zolder en een kelder. Er hangt een vrij nieuwe meterkast met links en rechts nieuwe stroomleidingen. Het naastgelegen schuurtje is bouwvallig. Er schijnt ook nog een klein tuintje achter te zijn.

 

Vaste koopprijs: 8.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 18.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 06-04-2023  Plaatsingscode: PK-WM-HS-517

Object kenmerken
  • Huis