GOKJE?! UW EIGEN KAMPEERPLEK IN NATUUR!

€ 9.000,- vanaf-biedprijs
Omschrijving

GOKJE?! UW EIGEN KAMPEERPLEK IN NATUUR!

Huis - Falkenstein Harz

  • VEILING-OBJECT – 

Dit kavel is meer dan 2,5 hectare groot! Hier heeft u dus alle ruimte, midden in de natuur! Om precies te zijn 26.274 m2 midden in de heuvelachtige landerijen van de Harz, aan de oostkant tussen Falkenstein Harz en Mansfeld.

Het is een heuvelachtig stuk grond en er zijn dan ook weinig vlakke stukken. Bovendien is de bestemming ‘Grünfläche’ en maakt het officieel deel uit van het Landschaftsschutzgebiet Harz. Bebouwing is dan ook uitgesloten.

Wel zult u wellicht hier met uw caravan, camper of tentje mogen staan en dan heeft u natuurlijk een schitterende eigen plek! Helemaal privé en midden in de natuur, hoe leuk is dat?!

Maar dan zult u even geduld moeten hebben want het stuk grond is tot oktober 2022 verpacht dus u moet nog 2 jaar wachten.

Dit grote stuk grond komt zeer binnenkort op de veiling.

 

Sluittijd aanmelddatum veiling: maandag 21 september!

 

Minimumprijs: 9.000,- euro.

Veilingkosten etc.: 1.600,- euro ongeveer.

Notariskosten etc.: 750,- euro ongeveer.

Grundbuchkosten etc.: 350,- euro ongeveer.

Begeleidingskosten: 2.995,- euro.

 

Let op! Dit is een minimumprijs! U dient rekening te houden met fors hogere biedingen op de veiling.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-09-20  Plaatsingscode: PK-HS-AU-196

 

Object kenmerken
  • Huis