GRAPPIG HUISJE NABIJ HARZ NATUUR

€ 14.000,- k.k.
Omschrijving

GRAPPIG HUISJE NABIJ HARZ NATUUR

Huis - Bösenrode Südharz

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit is een leuk apart huisje, heel smal en klein maar wel geheel vrijstaand en in een leuke omgeving, vlakbij de overweldigende natuur van de Harz. Ook voor een heel klein prijsje dus dat is mooi meegenomen. Uiteraard is het wel een flink klushuis en zal alles helemaal opgeknapt moeten worden.

Het geheel ligt in een klein dorpje aan de rand van de Südharz, en toch mooi makkelijk dichtbij snelweg A38. Een snelle aansluiting is dus gegarandeerd, van en naar Nederland. U kunt makkelijk een weekendje heen, dat is goed aan te rijden.

Het is een heel smal kaveltje van ongeveer 6 x 35 meter. Zodoende heeft u dus ongeveer 200 m2 eigen grond tot uw beschikking. Ook het huis is smal maar wel heel langwerpig. Afmetingen ongeveer 4 x 20 meter. Met een aparte indeling maar voor een vakantieverblijf is dat natuurlijk prima.

Daarbij moet u ook goed de prijs in ogenschouw nemen, die natuurlijk erg laag is. Voor een eigen huis in volledig eigendom. Het dak en de constructie lijken goed, en de binnenkant kunt u allemaal zelf rustig opknappen.

 

Koopprijs: 14.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-03-20  Plaatsingscode: PK-UT-HS-131
Object kenmerken
  • Huis