GROND 5.000 m2 NABIJ HARZ EN STAD

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

GROND 5.000 m2 NABIJ HARZ EN STAD

Huis - Südharz Sangerhausen

***VERKOCHT***

Dit is een mooi groot stuk grond van bijna 5.000 m2 met bestaande oude bebouwing nabij de gezellige stad Sangerhausen en aan de rand van de Harz natuur met bossen en bergen. Ook vlakbij snelweg A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt). Met nog geen 10 minuten zit u vanaf de snelweg op uw eigen stuk grond middenin de landerijen!

In principe gaat het om landbouwgrond waarvan een deel nu wordt gebruikt als paardenweide. Op het terrein staat een viertal bebouwingen, een deel hoort bij de schuur van de buren waarvan het dak deels is ingestort. Een andere schuur is helemaal ingestort. Dan is er nog een grote stal die nog enigszins overeind staat. En nog een klein gebouwtje.

Wel allemaal heel karakteristiek met oude details en eigenlijk zeer de moeite waard om op te knappen. Dat zal echter wel een hele klus worden. Maar even creatief denken: plaats een mooie oude Pipo-wagen, of een omgebouwde bouwkeet, of desnoods gewoon een camper of caravan en u kunt er al verblijven. De buren zijn gelukkig ook heel aardig dus wie weet kunt u daar wel een dealtje mee maken voor water en stroom.

Alles maakte ooit deel uit van een Gutshaus, een soort landgoed met bijbehorend landhuis. Dat oude deel staat aan de voorkant, is bewoond en wordt niet verkocht. U koopt dus alleen de oude stallen en schuren en het bijbehorende land van bijna 5.000 m2. Met een beetje fantasie kunt u hier toch iets heel moois van maken! Wel zult u uiteraard moeten overleggen met de buren, de boer en met de gemeente.

Maar voor ongeveer 4 euro per vierkante meter zo’n mooi stuk grond en de mogelijkheden die er zijn, dat is toch niet verkeerd? Ga het zelf met eigen ogen bekijken! Het uitzicht is schitterend, u zit overal vlakbij en de natuur reikt tot in de verte. Een weids uitzicht, met landerijen, heuvels en dalen en verderop de bossen. Wacht niet te lang want de prijzen stijgen en alles vliegt momenteel weg.

Nog even voor de helderheid: het is geen bouwgrond. Wel staan er gebouwen op een groot gedeelte van de grond en die mag u uiteraard opknappen. Ook hebben er zeker drie panden, die deel uitmaken van het gehele complex, woonbestemming. Deze staan aan de voorkant en zijkant van het geheel en worden niet meeverkocht. Maar er zijn dus best wel mogelijkheden, echter, in dit deel van Duitsland geldt, eerst doen, dan vragen. Een goed gesprek met de buren wil ook altijd wel helpen. Die zijn natuurlijk blij als er eindelijk weer wat gebeurt.

Let wel: pure bouwgrond begint ongeveer bij 25-30 euro per vierkante meter dus dan praat je over heel andere bedragen. En in plaats van anderhalve ton betaalt u hier slechts een fractie van de prijs. Dat betekent dat u tegen alles een beetje creatief en inventief aan zult moeten kijken. Voor wie durft, liggen hier zeker kansen!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-01-20  Plaatsingscode: PK-ML-HS-096
Object kenmerken
  • Huis