Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Rossleben

*** IN OPTIE ***

GROOT DUBBEL KAVEL MET BUNGALOW

*** 1.600 m2 EIGEN GROND!!! ***

Dit is echt een buitenkansje! Voor een spotprijs koopt u hier een groot dubbel kavel van in totaal ca. 1.660 m2 met ruime bungalow van ca. 80 m2, aangesloten met water en stroom. Op de grens van Thüringen met Sachsen-Anhalt, direct aan de bosrand gelegen van Naturpark Saale-Unstrut-Triasland.

U zit hier heerlijk privé, op een mooi groot stuk grond, heerlijk begroeid met struiken en bomen. Ook vlakbij het gezellige stadje Rossleben gelegen, met alle faciliteiten. En pal bij het openluchtzwembad, hoe lekker is dat?!  Wacht niet te lang, want dit object is waarschijnlijk zo verkocht.

Het is een dubbel kavel, dus twee separate aaneengesloten kavels van ongeveer gelijke grootte. Het is bouwrijp land, met als bestemming recreatie. Dit houdt waarschijnlijk in, dat u zelfs ook nog op het open stuk land een huisje zou mogen neerzetten. Het heeft in ieder geval nog een huisnummer.

De bestaande bungalow is groot en massief, goed gebouwd maar wel met flink achterstallig onderhoud. Daar is de prijs natuurlijk ook naar. Eigen betaalt u hier alleen voor de grond en krijgt u de bungalow er voor niets bij. Alles moet dan ook helemaal opgeknapt worden.

Het is een bungalow met verdieping. Op de begane grond vindt u een garage, twee schuurtjes en een kamer, badkamer en een soort bar-ruimte. Hier is ook een kleine trap naar boven. Buitenom kunt u via een grote trap de bovenverdieping bereiken.

Daar vindt u een prachtige L-vormige serre, heel licht en ruim. Verder een grote woonkamer, slaapkamer en keukenruimte. Het huis heeft een massieve fundering en bovenbouw van hout dus u kunt hier ook makkelijk een eigen indeling maken.

Nogmaals, alles moet gerenoveerd en gemoderniseerd worden maar dat is logisch. Ook het kavel ligt nu nog vol rotzooi, houd er rekening mee dat dit allemaal blijft liggen. Voor wie er doorheen kan kijken, is dit een prachtig kavel met heel veel mogelijkheden.

Water en stroom loopt via de vereniging en wordt verrekend met tussenmeters. Er is een Klärgrube aanwezig. Verder ook nog een eigen bron met put en gezellige buitenbarbecue. Kleine kelderruimte is ook aanwezig. Daarnaast nog een carport.

Al met al is dit een heerlijk ruim kavel met grote bungalow. Op het kleinschalige parkje heerst rust, ruimte en stilte. Als alles eenmaal klaar is, heeft u hier een zalige plek.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 22.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 32.834,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 23-03-2023  Plaatsingscode: PK-RL-HS-505

Object kenmerken
  • Huis