GROOT GASTHAUS MET 4 APPARTEMENTEN

€ 43.585,- ALL IN
Omschrijving

GROOT GASTHAUS MET 4 APPARTEMENTEN

Huis - Eisenach, dorpje

Dit is een zeer interessant object, in de stille verkoop, voor particuliere investeerders of mensen die zelf het roer willen omgooien. In de fraaie en geliefde omgeving van Eisenach (Wartburg), Bad Langensalza (gezellig stadje) en Gotha (grote stad) – en niet ver van het Thüringer Wald – staat deze grote Gasthaus te koop, met in totaal vier appartementen.  Het geheel staat een paar jaar leeg maar was tot die tijd in gebruik en verhuurd, dus een en ander moet met niet al te veel moeite weer snel startklaar en verhuurbaar te maken zijn.

Het staat in het hart van een klein dorpje met ongeveer 500 inwoners, direct aan het kleine marktpleintje, bij de kerk en bij het speelplaatsje. U zit dus in het centrum. Het dorpje heeft alleen bestemmingsverkeer dus is rustig en landelijk gelegen. U zou hier diverse zaken kunnen gaan ondernemen. De Gasthof weer draaiend en werkend maken en de appartementen toeristisch verhuren. Of alleen de appartementen in de permanente verhuur gooien aan lokale Duitsers. Of er zelf gaan wonen. Ga zo maar door, er is genoeg te verzinnen.

Het geheel staat op eigen grond van 550 m2 met ervoor een groot open terrein, ernaast een stuk groen met speelplaats en aan de andere zijkant een kleine eigen strook die naar de separate schuur en garage leidt. De Gasthof heeft een bebouwde oppervlakte van 325 m2. Beneden vindt u het café-gedeelte met bar en zitruimte. Dan nog een aparte ruimte en de keuken. Achter is de grote zaal van zeker 100 m2 met verhoogde bühne van 40 m2. Ook hier is een keukenruimte. Beneden zijn de kelders en toiletten.

Er zijn 4 appartementen:
1e verdieping: (95 m2 + 50 m2
2e verdieping: (40 m2 + 70 m2)

Hier moet zeker een huur te realiseren zijn van minimaal 1.000 euro tot 1.650 euro per maand. Alleen al aan verhuur van het woongedeelte pakt u dus een bruto-rendement van ongeveer 29 % ! (uitgaande van een totaal-aankoopprijs van 43.585 euro en een bescheiden renovatie-investering van 10.000 euro).

Elk appartement heeft een eigen keukentje en badkamer of voorbereidingen en aansluitingen hiervoor. Als u nog eens 10.000 euro investeert voor wat kleine herstel-werkzaamheden, moet dit object snel verhuurklaar of bewoonbaar kunnen zijn. Er is water en stroom en in de straat voor het huis is een gasleiding aanwezig.

Huidige koopprijs: 43.585,- euro (incl. alle kosten zoals overdrachtsbelasting, makelaars- en notariskosten etc.)

 

Aanbod alleen voor relaties 

Dit object staat in de stille verkoop en komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite.

Dit aanbod is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie.

Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit aanbod niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken.

Waarvoor hartelijk dank.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-05-20  Plaatsingscode: PK-HA-HS-159
Object kenmerken
  • Huis