GROOT HERENHUIS MET STADSTUIN

€ 70.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HERENHUIS MET STADSTUIN

Huis - Mühlhausen

Vol karakteristieke details zit dit monumentale pand, met uitzicht op de eeuwenoude stadsmuur en direct tegenover een groen stadspark gelegen. Qua locatie zit u hier dus goed, in het gezellige stadje Mühlhausen (Thüringen) met zo’n 35.000 inwoners en alle faciliteiten. Ideaal als verhuurbelegging, vakantie-object of bedrijfsmatig bestemming.

U heeft een zalige open stadstuin achter het pand van toch nog ruim 100 m2 dus daar is het heerlijk toeven. Het grote karakteristieke herenhuis heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 90 m2 en er is ook nog een aanbouw van ca. 20 m2. Al met al heeft u een beschikbare woonoppervlakte van zeker 300 m2 en dat is natuurlijk enorm.

U kunt hier dus zelf gaan wonen en kamers of appartementen verhuren. Of u gooit het hele pand in de verhuur, voor de permanente verhuur aan Duitsers of als recreatieve vakantiebestemming, per nacht, of per week. Mogelijkheden te over met deze heerlijke ruimte.

Het pand zit vol historie en het is natuurlijk mooi om die originele details te bewaren. Van de zolder kunt een prachtige loft maken, hoe mooi is dat?! Er is water, stroom, gas en riolering dus u kunt direct beginnen met renoveren.

 

Koopprijs: 70.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 9.500,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-04-22  Plaatsingscode: PK-MH-MW-371-B

 

Object kenmerken
  • Huis