Groot huis ideaal voor vakantie of verhuur

€ 37.000,- k.k.
Omschrijving

Groot huis ideaal voor vakantie of verhuur

Huis - Sömmerda, dorpje

Dit is een mooi groot huis, gedateerd maar wel helemaal woonklaar. Dus met badkamer, keuken, uiteraard water en stroom en ook centrale verwarming. Het staat in een rustig dorpje in de natuur van Landkreis Sömmerda. Dit huis is prima geschikt voor de verhuur, zowel voor permanente bewoning door lokale huurders of als vakantiewoning.

Uiteraard ook ideaal als uw eigen tweede woning, een goede uitvalsbasis voor tripjes overal naar toe. De Harz, het Thüringer Wald, Erfurt, Leipzig, Dresden, ja, zelfs Berlijn en Praag behoren tot de mogelijkheden. Snelweg A71 is niet veraf. Het is een mooi landelijk landschap afgewisseld met bossen en bergen. Het object staat aan een rustige doorgaande weg met alleen bestemmingsverkeer.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en beschikt over 5 kamers, een keuken en een badkamer. Er is nog een aanbouw met bijkeuken. De achterkant van het huis is te bereiken via recht van overpad. Het staat op eigen grond van 272 m2.

 

Vraagprijs: 37.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-12-18  Plaatsingscode: IS-BL-CB
Object kenmerken
  • Huis