GROOT HUIS IN PRACHTIG STADJE

€ 60.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HUIS IN PRACHTIG STADJE

Huis - Stolberg

Dit grote woonhuis met 10 kamers staat in het sprookjesachtige stadje Stolberg, midden in de Harz. Je waant je hier in de Middeleeuwen! Overal staan schitterende vakwerkhuizen en zowel ’s zomers als ’s winters is het hier een levendige bedoening, met dagjesmensen en toeristen, maar ook weer niet te druk. Er zijn een paar hotels en wat restaurants dus genoeg te doen.

Boven het stadje torent het slot van Stolberg uit, waar ‘onze’ Juliana van Stolberg vandaan komt. Het ligt midden in de overweldigende natuur van de Harz, met bergen en bossen en kletterende beekjes. Het is hier werkelijk prachtig!

Dit grote woonhuis kan voor vele doeleinden geschikt gemaakt worden. Uiteraard als eigen vakantiehuis, een heerlijke uitvalsbasis voor vele uitstapjes en tochtjes. Met 10 kamers is het groot genoeg dus u heeft flink de ruimte. Stolberg is een klein plaatsje en het ligt dan eigenlijk ook min of meer pal in het stadshart. Hoe gezellig is dat?!

Ook als investering of belegging is het goed geschikt. Zowel voor de permanente verhuur want u kunt er waarschijnlijk wel vier woon-eenheden in realiseren. Of voor de vakantieverhuur, dat is natuurlijk helemaal ideaal. Als klein pension of bed and breakfast, kunt u er zelf gaan wonen en kamers gaan verhuren. Mogelijkheden zat!

 

Vraagprijs: 60.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-12-19  Plaatsingscode: PK-SB-HS-090
Object kenmerken
  • Huis