GROOT HUIS IN STAD MET TUIN

€ 119.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HUIS IN STAD MET TUIN

Huis - Mühlhausen

Dit grote woonhuis staat aan een van de in/uitvalswegen van Mühlhausen, een stad met ca. 35.000 inwoners, in Thüringen, Middenduitsland. Achter het huis ligt een grote tuin met eigen inrit dus u heeft eigenlijk alle ruimte. Totale kaveloppervlakte: 678 m2.

Het woonhuis zelf heeft ook alle ruimte met ongeveer 180 m2 woonoppervlakte. Het geheel is gedateerd maar goed onderhouden en is dan ook in direct bewoonbare staat. Er is centrale verwarming. Beneden is er een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Boven is er een grote woonkamer, slaapkamer en nog eens een keuken en badkamer. Ideaal voor dubbele bewoning of verhuring.

 

Vraagprijs: 119.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 9.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en inventaris moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 02-10-22  Plaatsingscode: PK-MH-KO-437-B

Object kenmerken
  • Huis