Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Rodishain, Harz

***IN OPTIE*** Dit zijn eigenlijk twee grote woonhuizen met heel veel kamers en mogelijkheden, gelegen in een rustig dorpje aan de voet van de Harz. Met een paar stappen staat u midden in de natuur! Het feeërieke plaatsje Stolberg is op loopafstand, u keert daar bijna terug in de Middeleeuwen, zo authentiek en heerlijk rustig!

Dit grote object staat op eigen grond van meer dan 600 m2 met aan vrije ruimte een groot besloten binnenhof en een stuk Hanglage in de natuur. Ideaal voor grote gezinnen of een vriendengroep maar ook perfect geschikt als motorhotel of bed and breakfast. U heeft meer dan 15 kamers en een zee aan andere ruimtes.

Zo is er een grote werkplaats (garage) en een heerlijk buitenterras op de eerste verdieping. U zit daar zalig vrij en toch volledig privé. Uw privacy is hier gegarandeerd want achter de grote poort zit u volledig vrij. En de overweldigende natuur van de Harz met bossen, heuvels, velden en bergen is op loopafstand.

Het geheel staat in het dorpje Rodishain wat doodlopend is dus er gaat maar één weg het dorp in en uit, met alleen bestemmingsverkeer dus geen drukke doorgaande route. Rust, ruimte en stilte heeft u hier. En met volop ruimte want in totaal heeft u ca. 400 m2 woonruimte tot uw beschikking! Dat is net zoveel als 5 tot 6 doorsnee flat-appartementen in Nederland!

Inkopen kunt u doen in het nabijgelegen dorpje Rottleberode of natuurlijk in de stad Nordhausen, ook makkelijk bereikbaar via snelweg A38 en centraal gelegen in Middenduitsland. Een ideale uitvalslocatie! Dit heeft alles in zich om een zalig groot vakantiehuis te worden of te gaan functioneren als verdienmodel. Eén ruimte zelf bewonen en de rest verhuren in de vakantiesfeer.

U mag zelf het rekensommetje maken maar met een beetje inzet en goede wil is hier zeker een paar duizend euro te verdienen, per week, wel te verstaan…. Het dorpje is gunstig gelegen en er zit al een hotel annex camping in het dorp. Deze zit doorgaans permanent compleet vol. Verder is er niet veel accommodatie dus als u iets begint, komen de boekingen gewoon binnenstromen.

Het complex bestaat eigenlijk uit twee grote huizen: het huis aan de voorkant van de straat want naar achteren doorloopt en ook weer is opgedeeld in twee segmenten. En dan het woonhuis achteraan, wat zich over de bovenverdieping uitstrekt. Daartussenin de binnenhof van ca. 140 m2. En dan nog een deel bos en natuur aan de achterkant van ca. 128 m2.

Het woonhuis vooraan heeft in het voordeel op de begane grond zo’n 60 m2 woonoppervlakte, op de verdieping nog eens 60 m2 en dan op zolder ca. 30 m2. Het tweede deel heeft op de begane grond een werkplaats van ca. 66 m2 en op de verdieping aan ruimte nog eens 66 m2.

Het woonhuis achteraan heeft beneden een grote werkplaats van ca. 100 m2 en op de verdieping een woonoppervlakte van ca. 140 m2. Het balkonterras beslaat zo’n 50 m2 en dan is er nog een serre achter van ca. 34 m2. Dat zijn nog eens volumes! Hier heeft u echt alle ruimte.

Het object is momenteel nog bewoond en daarom vinden bezichtigingen alleen in overleg plaats. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Ook staat het object compleet vol waarvan de verwachting is dat dit niet volledig ontruimd wordt. Hier zijn echter wel oplossingen voor.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-09-21  Plaatsingscode: PK-RH-RD-293-A

Object kenmerken
  • Huis