GROOT HUIS MET VEEL RUIMTE

€ 28.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HUIS MET VEEL RUIMTE

Huis - Beberstedt

*** IN STILLE VERKOOP ***

Dit beleggingspand is bruikbaar voor meerdere doeleinden. Het kan ingezet worden voor de verhuur met een realiseerbaar rendement van 24 %. Dan kan het uiteraard ook gebruikt worden als vakantiehuis of eigen woning.

Het staat in het kleine plaatsje Beberstedt, in het goed onderhouden en relatief rijke westelijke deel van Thüringen. Het ligt tussen Heilbad Heiligenstadt, Mühlhausen en Nordhausen. Niet ver van de Harz en ook dichtbij snelweg A38.

Het vrijstaande huis staat op eigen grond van 360 m2 en heeft dus een tuin. Het woonhuis heeft 7 kamers en een woonoppervlakte van circa 120 m2 met 2 badkamers. Ook geschikt dus voor dubbele bewoning of verhuur.

Er is water en stroom, centrale verwarming van een aardgasaansluiting en alles in redelijke staat. Het komt uit de verhuur en de actuele staat is momenteel helaas nog niet bekend. Het moet echter direct verhuurbaar kunnen zijn. Richtprijs huur per maand: 650 euro. Mogelijk rendement: 24 %.

Verzekering: 204,61 euro per jaar

Grondbelasting: 57,- per jaar

Eenmalige bijkomende kosten bij aankoop: ca. 1.000 euro.

 

Koopprijs: 28.000 euro

Bemiddelingskosten: 3.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer.  Plaatsingsdatum: 31-03-21  Plaatsingscode: PK-BS-HS-243
Object kenmerken
  • Huis