GROOT HUIS MET VEEL RUIMTE

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HUIS MET VEEL RUIMTE

Huis - Mansfeld

Maar liefst 12 kamers heeft dit oude huis, met een gezamenlijke woonoppervlakte van ca. 230 m2. Dat biedt uiteraard volop mogelijkheden, voor groot vakantiehuis of familiehuis maar ook als B&B, pension of motorhotel.

Het ligt aan de oostkant van de Harz, in een klein stadje met ongeveer 4.000 inwoners, in een rustige straat aan de rand van het plaatsje. Het huis is oud en gedateerd en moet volledig opgeknapt worden. Maar de basis is goed.

Het staat op eigen grond van ca. 500 m2 dus u heeft ook nog een leuke tuin en grote schuur met garage, dat is altijd handig.

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 4.250,- euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en/of externe handlingkosten een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 09-12-22  Plaatsingscode: PK-HE-DE-460

Object kenmerken
  • Huis