Groot huis op eigen grond van 3.000 m2

€ 18.000,- k.k.
Omschrijving

Groot huis op eigen grond van 3.000 m2

Huis - Hedersleben

  • DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Dit is een massief bakstenen kast van een huis, met heel veel ruimte en ook nog eens heel veel eigen grond. Een deel is nog steeds verhuurd en u heeft dus meteen huur-inkomsten, en nog wel met zo’n 10 % rendement ook! Eigenlijk is dit dus gewoon een buitenkansje. Het object staat in een rustig dorpje met toch nog zo’n duizend inwoners, in de directe omgeving van Lutherstadt Eisleben en Mansfeld. Niet ver van de snelweg en de grote steden en ook nog eens dichtbij de prachtige natuur van de Harz. Wat wilt u nog meer.

Het huis was ooit volledig verhuurd aan zo’n vijf tot zes families. Eén deel is nog steeds verhuurd en genereert aan huur-inkomsten toch nog zo’n 10 % rendement jaarlijks. Dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd op zo’n aanschafbedrag. Er staan nog zeker zo’n tien tot twaalf kamers leeg, verdeeld over drie tot vier aparte woon-eenheden. Ook deels met eigen badkamer maar dat moet natuurlijk allemaal vernieuwd worden. Dat wordt dus een aardig klusje. Maar dan heeft u ook een zalig woonhuis, geschikt voor diverse doeleinden.

Heerlijk vakantiehuis voor u zelf alleen, een goed renderend verhuur-object, een eigen pension of bed and breakfast; het is allemaal mogelijk. Er zit ruim 3.000 vierkante meter eigen grond bij, verdeeld over twee kavels. Het huis staat op een oppervlakte van zo’n 1.500 vierkante meter en dat is natuurlijk al behoorlijk. Daar kunt u een prachtige tuin van maken, of een parkeerplaats, speeltuin of wat dan ook. Aangrenzend is er nog eens een stuk van 1.500 m2 wat momenteel verpacht is aan een van de buren. Dat zou u dus op termijn erbij kunnen betrekken.

Al met al mogelijkheden te over bij dit immense object wat alleen al qua woonoppervlakte over zo’n 200 m2 beschikt. Uiteraard is er een zolder en grote kelder en ook nog een stal. Water, stroom en afwatering zijn aanwezig. Dus u kunt meteen beginnen met opknappen. Wie gaat hier aan de slag?

Vraagprijs: 18.000,- euro. Makelaarskosten: op aanvraag.

 

  • DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl
Object kenmerken
  • Huis