GROOT HUIS OP FLINK STUK EIGEN GROND

€ 55.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT HUIS OP FLINK STUK EIGEN GROND

Huis - Südharz

Dit mooie grote bakstenen huis staat in het hart van een klein dorpje aan de rand van de Südharz, direct grenzend aan de wilde natuur met bossen, bomen, bergen, heuvels en dalen. Het is een groot stuk eigen grond van ongeveer 1.000 m2 dus u heeft hier volop de ruimte. U kunt hier een prachtige tuin van maken, geheel beschut en met volop privacy.

Naast het hoofdhuis staat een grote toegangspoort en daar staat ook weer een grote schuur aan de straatkant, van ongeveer 90 m2, in redelijke staat. Het hoofdhuis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 145 m2 met een frontbreedte van zo’n 14 meter en een diepte van ongeveer 11 meter. Al met al een huis van formaat!

En u heeft twee verdiepingen tot uw beschikking en dan nog eens een royale zolder. Dus over ruimte hoeft u hier niet te klagen!

 

Vraagprijs: 55.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-03-20  Plaatsingscode: PK-UT-HS-133
Object kenmerken
  • Huis