Groot huis op prachtplek in natuur!

Verkocht
Omschrijving

Groot huis op prachtplek in natuur!

Huis Verkocht - Breitungen / GERESERVEERD Südharz

*** VERKOCHT ***

Dit is een heerlijk groot huis, met veel ruimte, op een zalige plek, midden in de natuur en met een prachtig uitzicht over de velden en de bossen. U zit op nog geen 10 minuten afstand van de snelweg dus goed bereikbaar vanuit Nederland en toch zit u al midden in de natuur van de Südharz, in een van de mooiste dorpjes van de streek. En het huis is bijna geheel woonklaar, dus u kunt er zo in. En dat alles voor een heel klein prijsje, wat wilt u nog meer?!

Het huis ligt aan het begin van het dorp Breitungen Südharz, aan de rand van de natuur en al met schitterend uitzicht over de omgeving. Er gaat maar één weg het dorp in en uit dus hier komt alleen bestemmingsverkeer. Volop stilte dus, en overal rust en ruimte. Aan het eind van het dorp ligt een openluchtzwembad met een gezellige uitspanning. Vanaf hier loopt u zo de uitgestrekte bossen in.

Kijk voor de grap eens op Google Maps hoe mooi Breitungen (Sachsen-Anhalt) erbij ligt. Niet te verwarren met Breitungen Werra want in Thüringen heb je ook een plaatsje Breitungen. Midden in het groen, aan de rand van Naturpark Südharz en met prima en snelle aansluiting op snelweg A38, richting Nederland of verder oosten richting Leipzig, Dresden. In het plaatsje Rossla vindt u alle winkels en supermarkt.

Het huis zelf is groot en voor het grootste gedeelte in goede staat. De afmetingen zijn ongeveer 9 x 15 meter en dat betekent dat u per verdieping zo’n 135 m2 woonoppervlakte tot uw beschikking heeft. In totaal gaat het dus om zeker 300 m2 bruikbare woonruimte. Dat is heerlijk ruim! Naast het huis heeft u een binnenhof, te bereiken via een automatische openende en sluitende poort. Hier kunt u dus de auto zetten of inrichten als groot terras. Dan zijn er ook nog schuurtjes die u kunt gebruiken of eventueel afbreken. Aan het einde van de hof is een heerlijk zitje met blijvend vrij uitzicht over de velden. Dit biedt echt een zalige blik!

Binnen is eigenlijk alles volledig woonklaar en kunt u zo in gebruik nemen. Het huis wordt verkocht met volledige inventaris en alle meubels dus u hoeft weinig te verhuizen. Na de entrée komt u aan de voorkant in een ruime en hoge woonkamer. Daarnaast is de eetkamer die doorloopt in de keuken. In de hal vindt u ook de trap naar boven. Hier is weer een overloop met toegang tot de badkamer. Verder een ruime slaapkamer met kamer-ensuite (of in te richten als walk-in closet). Dan verder nog twee kleine kinderkamers/logeerkamers. En boven op zolder (die geheel is afgetimmerd en beschut) zijn nog eens twee bedden geplaatst.

Maar dat is nog niet alles! Want in het achtergedeelte van het huis is nog een groot op te knappen geheel, nu bestaande uit drie tot vier ruimtes, met een eigen trap naar boven waar u een geheel ingerichte woonkamer met keuken vindt. Met zalig uitzicht over het land! Hier kunt u dus zelf gaan wonen en de rest verhuren als bed-and-breakfast. Of één groot familiehuis met ruimte voor iedereen, namelijk nu al 4 slaapkamers met slaapruimte voor zo’n 8 man. Twee grote woonkamers, twee keukens en nog heel veel extra ruimte te realiseren.

Dit is dus een huis met veel mogelijkheden, bijna geheel woonklaar en voor een zeer klein prijsje. De prijs is dan ook niet onderhandelbaar, dit is de vaste prijs en het is het dan ook dubbel en dwars waard. Vooral het uitzicht, de locatie met alle natuur en goede bereikbaarheid, maken dit absoluut tot een geliefd object. En u kunt direct wonen en genieten, u hoeft niet meteen te slopen en te klussen.

Er staat een pelletkachel in het huis en dan zijn er nog diverse soorten van bijverwarming. Uiteraard is er water en stroom, afwatering via een Klärgrube. De badkamer heeft een met butagas-gestookte geiser. De grond is in volledig eigendom en meet ongeveer 255 m2. Meer heeft u ook niet nodig want u loopt zo de velden en de natuur in. Het huis is van achteren benaderbaar via een onverharde landweg.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-07-19  Plaatsingscode: PK-BR-HS-039
Object kenmerken
  • Huis