GROOT KAVEL 1.400 m2 NABIJ HARZ

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT KAVEL 1.400 m2 NABIJ HARZ

Huis - Sangerhausen

Aan de voet van de Harz ligt dit grote stuk recreatiegrond met goed onderhouden bungalow. Het kavel meet circa 1.400 m2 en ligt middenin de velden nabij Sangerhausen. U zit hier helemaal privé, met volop rust, ruimte en stilte. Er is geen water en stroom, maar dat valt wel op te lossen.

Het geheel ligt enigszins verhoogd, niet ver van de rustige doorgaande weg binnendoor naar Sangerhausen, en alleen op een paar honderd meter afstand bevindt zich nog een ander huisje. Voor de rest zit u hier helemaal alleen, middenin het veld.

Het kavel is ongeveer 20 x 70 m en het huisje heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 4 x 6 meter. Zoals gezegd is er geen water en stroom. Daarvoor zou u bijvoorbeeld regenwater kunnen opvangen, sommigen hebben wel vaten van zo’n 5.000 liter in de grond ingegraven. Ook is het slaan van een bron natuurlijk mogelijk, dat doen er hier veel. Stroom opwekken kan met een generator of via zonnepanelen.

U zit hier op een heerlijk plekje, volop natuur om u heen, en aan de voet van de Harz. Toch ook weer goed bereikbaar door de aanwezige weg, op ongeveer 50 m afstand van het huisje.

 

Koopprijs: 15.000 euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-05-21  Plaatsingscode: PK-GL-HS-252  

Object kenmerken
  • Huis