GROOT KAVEL MET BEBOUWING

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT KAVEL MET BEBOUWING

Huis - Hayn, Südharz

***NIET MEER BESCHIKBAAR***

Midden in de Harz, centraal gelegen in de overweldigende natuur, is nu dit grote kavel van ca. 1.200 m2 te koop met daarop nog de oude originele bebouwing. Het ligt op een hoek van twee straten in een klein dorpje, globaal tussen Nordhausen, Sangerhausen en Harzgerode.

Ideaal voor mensen die veel ruimte nodig hebben, of plannen hebben die veel ruimte vereisen. Dit is een mooi groot kavel met de gebouwen nog erop. U kunt deze opknappen en weer gebruiken of anders slopen en iets nieuws neerzetten.

Het Grundbuch laat een schuld zien van 19.000 euro en de verkopers willen zelf ook nog eens 15.000 euro hebben, dus in totaal zult u hier 34.000 euro moeten ophoesten.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 34.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.350,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom van ca. 1.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 28-06-22  Plaatsingscode: PK-BB-EB-399-B

Object kenmerken
  • Huis