GROOT KAVEL MET TWEE HUIZEN IN HARZ

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT KAVEL MET TWEE HUIZEN IN HARZ

Huis - Wieda, Harz

*** IN OPTIE ***

Dit is een gunstig gelegen object in de Harz met veel grond en twee huizen, dus ideaal voor zelfbewoning en verhuring of als kleine bed and breakfast. Voor een bespottelijk lage prijs dus wie hier eenmaal gaat wonen, heeft eigenlijk nooit meer kosten en kan zelfs geld verdienen, door het verhuren van het tweede huisje.

Ook ideaal als ruime vakantiewoning, met de geliefde wintersportplaatsen Braunlage en Sankt Andreasberg op nog geen 20 minuten afstand. Dit is een zeer aantrekkelijk gebied met zowel zomer als winter goede verblijfsmogelijkheden en als gunstig vertrekpunt voor tripjes en uitstapjes in de regio.

De twee huizen staan aan een rustige zijstraat, niet ver van de lange hoofdstraat door het kleine dorpje. Rustig gelegen, en enigszins verhoogd, zodat u heerlijk vrij zit, met volop privacy, en een zalig uitzicht heeft over de omgeving. Dit is echt een zalig plekje! En nog redelijk betaalbaar. Want waar krijg je twee huizen op eigen grond, voor zo’n prijs?!

Het kavel is ongeveer 1.000 m2 groot en grenst aan de achterkant aan het bos, en loopt enigszins schuin omhoog naar boven, een zogenaamde Hanglage. Op het stuk grond staan twee huizen, in afzonderlijk eigendom. U moet dus twee koopcontracten sluiten maar dat is allemaal afgedekt en wordt door ons geregeld en begeleid.

Het grote huis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 120 m2 en heeft dus alle ruimte en volop mogelijkheden. Het kleine huisje heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 30 m2 en is dus prima geschikt als extra vakantiehuis. Met een verhuring van ongeveer 500 euro per week (wat hier erg goedkoop is) zit u zeker het gehele jaar vol en heeft u een extra zakcentje van 2.000 euro per maand.

Want zomer en winter komen er mensen naar de Harz en omdat er hier niet veel aanbod is qua accommodatie (of erg duur) heeft u met een normale verhuurprijs absoluut het gehele jaar door gasten voor overnachting. Dat is geen aanname, dat is praktijkervaring. Doe er uw voordeel mee!

Het idee dat velen hebben is dat de Harz een wat lager gebergte is met mooie wandel- en fietswegen. Nu, dat klopt, maar dat je er ook kan skiën en langlaufen is bij velen onbekend. Dit dorpje ligt midden in de Harz, letterlijk op loopafstand van de mooiste gebieden in de Harz. Ook is dit dorpje met zijn vele vakwerkhuizen een geliefde plek waar velen graag hun vakantie doorbrengen.

Een droomhuisje daar hebben blijft helaas voor velen een droom, maar voor de snelle beslisser kan daar wellicht nu verandering in komen. In een rustige straat, op een zuidhelling, hele jaar zon, liggen twee huisjes, helemaal puntgaaf en direct te gebruiken. De man die het verkoopt neemt met weemoed afscheid van deze plaats. En u kunt hier een nieuw leven beginnen.

De twee huisjes, waarvan één beduidend ruimer en groter, en de ander echt klein, liggen op een helling met ca. 1.000 m2 grond, staan op kleine afstand van elkaar, het ene wat groter dan het andere. Halverwege heeft die helling een fijn zonneterras.

Het grootste huis heeft 2 slaapkamers, woonkamer, een keuken en badkamer, verder een aangebouwde kleine schuur. Geheel piekfijn onderhouden. Op de zolder zouden nog makkelijk 2 kamers gemaakt kunnen worden.

Het kleinere huisje is een echt liefdesnestje met een leuke kamer en daarboven een ruime slaapplek, groot genoeg voor twee personen, compleet met kleine keuken, badkamer met douche, en een windbeschutte ingang.

Heerlijk als eigen vakantiehuis of als ultieme kans om het roer om te gooien. Wie durft?!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 4.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 5.000 euro. Er moeten hier in dit geval 2 contracten afgesloten worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-10-21  Plaatsingscode: HJ-ZO-HS-310

Object kenmerken
  • Huis