GROOT KAVEL MET TWEE HUIZEN

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT KAVEL MET TWEE HUIZEN

Huis - Artern

***VERKOCHT***

Hier heeft u een zalig grote tuin, met veel mogelijkheden, en twee huizen, een binnenhof en een schuur met garage. Gelegen in een dorpje tussen de stadjes Artern, Allstedt, Querfurt en Rossleben-Wiehe. Grenzend aan de rivier de Helme.

Het ene huis is direct bewoonbaar en heeft water, stroom, verwarming en afwatering (Klärgrube). Uiteraard is alles wel verouderd en gedateerd maar het is mogelijk om direct hier te verblijven. Beneden vindt u de keuken, woonkamer, badkamer en opslagruimte.

Boven zijn er drie slaapkamers en een zolder. Verder zijn er beneden nog schuurtjes en stallen. Dan een heerlijk grote en ruime binnenhof met grote toegangspoort en een grote schuur met garage. Het tweede huis is sinds jaren niet bewoond en werd gebruikt om kippen te huisvesten.

De grote tuin achter de beide huizen biedt veel ruimte, ook ideaal voor dieren (honden of paarden). Het geheel heeft een oppervlakte van ruim 1.550 m2. Het bewoonbare huis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 48 m2 en een geschatte woonoppervlakte van ca. 110 m2.

Het onbewoonbare huis meet ca. 78 m2 aan bebouwde oppervlakte en kan zo’n 140 m2 aan woonoppervlakte gaan opleveren na renovatie. De grote schuur is ca. 90 m2 groot.

 

Koopprijs: 33.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.300,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/toeslagen etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-12-2022  Plaatsingscode: PK-HD-EB-466

Object kenmerken
  • Huis