GROOT KAVEL MET TWEE WOONHUIZEN

€ 96.800,-
Omschrijving

GROOT KAVEL MET TWEE WOONHUIZEN

Huis - Altengottern

*** BUITENKANSJE ***

Dit biedt mogelijkheden voor iemand die veel ruimte nodig heeft. Die heeft nu de kans om twee woonhuizen te verwerven met in totaal een groot stuk grond van meer dan 2.000 m2 in het plaatsje Altengottern, tussen Mühlhausen en Bad Langensalza.

Vlakbij het UNESCO Werelderfgoed Nationalpark Hainich, dus volop natuur nabij en toch alle faciliteiten van de twee genoemde steden.

Het gaat om een kavel wat al te koop staat voor 59.500,- euro (totaalprijs incl. alle kosten ca. 73.300,- euro). Het pand is nu nog verhuurd maar de huurders zijn op zoek naar vervangende woonruimte.

Het tweede kavel van ca. 420 m2 komt op 9 maart op de veiling met een startprijs van 18.000,- euro. Zonder biedingen kan dit object aangeschaft worden voor ca. 23.500 euro.

In totaal zou het geheel dus op 96.800,- euro komen. Voor twee woonhuizen op ca. 2.000 m2 eigen grond. De huizen zijn min of meer geschikt voor directe verhuring of bewoning.

 

Totaalprijs: 96.800,- euro.

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 06-02-2024  Plaatsingscode: PK-AG-HS-613

Object kenmerken
  • Huis