Groot klushuis met heel veel ruimte

€ 24.995,- k.k.
Omschrijving

Groot klushuis met heel veel ruimte

Huis - Nordhausen, dorpje

Veel inzet en doorzettingsvermogen, dat heb je wel nodig als je aan dit project begint…. Het huis is van binnen volledig gesloopt en alles (JA, echt ALLES!!) zal opnieuw aangelegd, gebouwd, gerenoveerd en opgeknapt moeten worden. Maar dan heb je ook een zalig woonhuis, met heel veel ruimte en zeer veel mogelijkheden.

Wel heel veel ruimte dus en meerdere gebouwtjes. De gehele bebouwing beslaat eigenlijk de hele zijstraat, authentiek bestraat met oude kasseien. Een groot woonhuis met aanbouw, grote schuur, stal, garage, slachthuisje en nog veel meer. U heeft zelfs een eigen waterbron achterin het laatste huisje. De eigen grond van 340 m2 is bijna volledig bebouwd. Woonruimte zeker zo’n 140 m2. Aan de voorkant van het huis heeft u een kleine tuin. Interessant detail, dit is een eigen kavel met bijbehorend huisnummer. U heeft dus twee kavels met twee huisnummers, dat kan van belang zijn.

Er zijn diverse soorten schuren en stallen, met aanbouw en garage, werkplaats etc.. Achteraan op het kavel staat een oud slachthuisje, nog met oude waterbron diep de grond in. Het woonhuis stamt uit 1860. Er is een oliegestookte verwarmings-installatie aanwezig voor centrale verwarming, met tanks van 3.000 liter. Wel zijn alle verwarmings-elementen verwijderd. Het dak is oud maar dicht. Gevel is in 1980 vernieuwd. Een stuk zijgevel is gesloopt net als een verdiepingsvloer.

Het object is gelegen in rustig dorpje in de omgeving van de grote stad Nordhausen, vlakbij snelweg A38 en aan rand van de prachtige Südharz natuur. De locatie is ideaal en ook zeer interessant als verhuurobject na renovatie.

 

Vraagprijs: 24.995,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten, komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. code: A
Object kenmerken
  • Huis