GROOT KLUSHUIS NU VOOR SPOTPRIJS!!!

€ 19.950,- k.k.
Omschrijving

GROOT KLUSHUIS NU VOOR SPOTPRIJS!!!

Huis - Reinsdorf bij Artern

*** KOOPJE! ***

Hier krijgt u heel veel ruimte en mogelijkheden voor een klein prijsje! Het is eigenlijk een dubbel woonhuis en vroeger was het een kleine Gaststäte annex drankenhal. Nu is er een verbouwing gaande waardoor het gehele pand volledig gestript is. Links en rechts is de herbouw al begonnen.

U kunt dus direct verder gaan met renoveren. Diverse leidingen zoals water en stroom zijn al vernieuwd. Bij verbouw krijgt u een prachtig groot pand waar van alles mogelijk is. Aan woonruimte is er op de begane grond ca. 65 m2 beschikbaar en boven ruim 130 m2.

Totaal heeft u dus ca. 195 m2 woonoppervlakte en dat is echt enorm. Ook is er nog een balkon van 12 m2. Het gehele kavel telt ca. 380 m2. Daardoor heeft u een ruim binnenhof van ca. 160 m2 met een doorgang via de grote toegangspoort. Max. doorgangsruimte ca. 2.20 m dus een normale personenauto kan op de hof.

Aan schuren en andere ruimtes is er zeker 130 m2 beschikbaar, dat biedt mogelijkheden. Voor heel weinig geld krijgt u hier heel veel ruimte! Het object heeft zeker …. kamers en nog een hele grote zolder. Plus kelder.

Het huis ligt gunstig gelegen aan de doorgaande weg tussen Artern en Heldrungen, met alle winkels, supermarkten en faciliteiten aanwezig. Snelweg A71 tussen Sangerhausen en Erfurt ligt om de hoek, dus dat is handig voor een snelle aanrijroute.

In de directe omgeving is veel natuur en zijn er bossen, bij Naturpark Kyffhäuser, bij Seega en bij de Hohe Schrecke, met een Hängeseilbrücke (hangende loopbrug) vlakbij! Dat is dus heerlijk genieten in de natuur. Rust, ruimte en stilte.

Qua grotere natuurgebieden zit u globaal tussen de Harz en het Thüringer Wald. Reinsdorf zelf ligt in een landelijke omgeving met veel velden, weilanden en landerijen, af en toe licht glooiend. Het is een heerlijk rustig gebied met nauwelijks verkeer.

U heeft nu de mogelijkheid om voor een zacht prijsje een groot object te verwerven wat toch nog allemaal overzichtelijk is en goed te doen is om zelf op te knappen.

 

Koopprijs NU slechts: 19.950,- k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.900,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden in de orde van grootte van 1.500,- euro. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 32.150,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-05-2024  Plaatsingscode: PK-RD-HS-631

Object kenmerken
  • Huis