GROOT MONUMENTAAL PAND NABIJ HARZ

€ 84.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT MONUMENTAAL PAND NABIJ HARZ

Huis - Harz

Dit grote pand heeft twee woon-eenheden en staat aan de doorgaande hoofdstraat in een klein maar gezellig plaatsje aan de zuidrand van de Harz, globaal tussen Nordhausen, Kelbra en Hasselfelde. Gunstig gelegen dus en goed bereikbaar.

Het monumentale pand heeft een binnenhof en staat op eigen grond van ongeveer 460 m2. Aan woonruimte is er zeker 130 m2 aanwezig. Volop ruimte dus in dit in 1790 gebouwde pand.

 

Vraagprijs: 84.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-10-20  Plaatsingscode: PK-NH-PK-205
Object kenmerken
  • Huis