GROOT OBJECT IN HART VAN DE HARZ

€ 65.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT OBJECT IN HART VAN DE HARZ

Huis - Schwenda, Harz

Dit is een prachtig groot object, midden in de Harz, met heel veel ruimte! Ideaal als pension, motorhotel of bed and breakfast. Zelf hier gaan wonen en de rest verhuren, behoort ook goed tot de mogelijkheden. Het is centraal gelegen in het dorpje Schwenda, goed bereikbaar via snelweg A38 en tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen, Harzgerode en Hasselfelde, het hart van de Harz.

U zit hier midden in de natuur, met rondom bossen, bergen, heuvels, velden en landerijen. De Harz is een geliefde plek, zowel ’s zomers als ’s winters. Veel Duitsers trekken naar de Harz maar ook vanuit Nederland komen steeds meer dagjesmensen en genieters van rust, ruimte en stilte. U vindt hier nog echte stilte en pikdonkere nachten. Heerlijk dus voor echte natuurliefhebbers.

Dit grote huis was vroeger het middelpunt van het plaatsje. Een Gaststätte met feestzaal, klein winkeltje en overnachtingsmogelijkheden. Dat kan dus weer terug komen! Er zijn twee ingangen, een klein plaatsje achter met grasveldje en nog een apart huisje. Twee grote kelders, op 2 manieren te bereiken. In totaal zijn er zeker meer dan 15 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond telt zo’n 275 m2 aan bebouwde oppervlakte en heeft zo’n 10 ruimtes. De verdieping heeft een grote feestzaal van ca. 10 x 10 m met een aparte opgang. Verder zijn daar zo’n 7 kamers. Ook is er nog een grote zolder en een apart huisje wat als stalling of opslag gebruikt kan worden. In totaal meet het kavel zo’n 550 m2. De tuin c.q. hof is ongeveer 200 m2 groot.

Het geheel staat op een centrale plek midden in het dorp en verdient weer de oude uitstraling die het vroeger had. Dat is nl. wel een ding: het pand is momenteel geheel uitgewoond door huurders. De foto’s dateren van voor de verhuur en geven dus een goed beeld hoe het er weer uit kan gaan zien. U moet dus wel even aan de slag. Ontruimen, opruimen, schoonmaken, opknappen en dan heerlijk genieten of aan het werk. NB > in de huidige prijsstelling is al meegenomen de actuele status, d.w.z. volledig vol met rommel en rotzooi en totaal uitgewoond c.q. vernield.

Er is centrale verwarming via een gastank, water, stroom en afwatering aanwezig en meerdere punten geschikt en voorbereid voor keukens en/of badkamers.

 

Vraagprijs: 65.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.500 euro.

 

>>> Dit object wordt exclusief aangeboden door Hollandstadt <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-11-21  Plaatsingscode: PK-SA-HS-314-A

Object kenmerken
  • Huis