GROOT OBJECT MET MOGELIJKHEDEN

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT OBJECT MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Hohenstein, Harz

*** IN OPTIE ***

Dit enorme pand met 330 m2 bebouwde oppervlakte, biedt tal van mogelijkheden! Het staat aan de voet van de Harz, tussen Nordhausen aan de snelweg A38 en de overweldigende natuur van het Harz Naturpark, in de omgeving van Bad Sachsa, niet ver van Braunlage en Sankt Andreasberg. Ideaal dus voor bed and breakfast, motorhotel of pension.

Het object heeft nog een adresaanduiding en staat in de buurt van een agrarisch bedrijf dus wonen en werken zal hier altijd toegestaan zijn, zelfs het vestigen van een gastenverblijf moet geen probleem zijn. U zit hier midden in de velden, niet ver van een klein dorpje, met rust, ruimte en privacy. Dit is altijd goed!

Het geheel komt wel met een verhaal. Er zitten schulden op het pand dus die zullen afgelost moeten worden uit de koopprijs. De genoemde prijs is dan ook een vaste prijs en niet onderhandelbaar. Houdt u hier vooraf rekening mee. Ook is het mogelijk dat er tijdens het aankoopproces toch nog onverwachte schulden en/of meerkosten op zullen duiken. Dit wordt echter voorafgaand aan tekenen bij de notaris allemaal duidelijk.

Ook de grondoppervlakte is nog een verrassing. Het staat in ieder geval op eigen grond van bijna 3.000 m2. Maar dan is er nog een aangrenzend stuk grond van ca. 5.000 m2. Het is nu nog niet duidelijk of dat ook bij het te verkopen stuk grond hoort. Waarschijnlijk niet, maar je weet nooit….

U koopt hier eigenlijk de grond tegen de actuele waarde. De bebouwing is fors en biedt zeker mogelijkheden. Met ruime kamers en veel stallen en schuren in het complex. In totaal moet er bijna 500 m2 aan woonruimte beschikbaar zijn en dat is natuurlijk extreem groot. U kunt hier dan ook alle kanten op. Kijk zelf vast goed naar de foto’s om een eerste indruk te krijgen van het pand. U zult hier flink aan de slag moeten. Maar dat is het dan ook waard.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 39.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.485 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-10-21  Plaatsingscode: RD-SC-KH-298

Object kenmerken
  • Huis