Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Kyffhäuserland

*** IN OPTIE ***

GROOT OBJECT MIDDEN IN NATUUR

Dit immense pand omvat twee grote woonhuizen met in totaal twaalf woon-eenheden (appartementen). Het geheel staat op eigen grond van bijna 4.000 m2. Achter het huis heeft u dus nog een groot stuk grond, omsloten door een paar schuren. U kunt hier een prachtige tuin van maken.

Alles biedt heel veel mogelijkheden maar er moet natuurlijk wel wat gebeuren. Het loont echter de moeite want het staat in een prachtig gebied, in de natuur van Kyffhäuserland, een schitterend natuurgebied dat eigenlijk parallel aan de Harz loopt en zich uitstrekt van Sondershausen naar Artern.

De omgeving is heerlijk met veel groen, een afwisselend landschap met velden en landerijen, heuvels en bergen, stroompjes en heel veel rust, ruimte en stilte. U zit hier pal naast het riviertje de Wipper en u kijkt uit op de natuur van de Kahler Berg-Kuhberg.

Het gebied zelf is al erg de moeite waard. Toeristisch is dit zeker interessant. Het meer van Kelbra is niet veraf en ook de Harz is vlakbij. Globaal ligt het tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen en Erfurt. Snelwegen A38 en A71 zorgen voor een goede verbinding.

U heeft een zeer groot stuk land achter de huizen tot uw beschikking, direct grenzend aan de rivier. U kunt hier echt iets leuks toeristisch realiseren! Het spreek vanzelf dat alles grondig opgeknapt en gemoderniseerd moet worden. Verwacht geen kant-en-klaar complex, dat is natuurlijk niet realistisch.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 75.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 8.500 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en eventuele inventaris een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-08-22  Plaatsingscode: PK-GO-GO-425-B

Object kenmerken
  • Huis