GROOT OUD BOEREN HERENHUIS

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD BOEREN HERENHUIS

Huis - Sangerhausen

Dit oude karakteristieke pand is in vervallen staat maar daar is de prijs ook naar. Dit pand stamt uit 1800 en heeft dan ook een markante uitstraling. Naast het hoofdgebouw is er een grote schuur met stallen en staan er verder nog wat gebouwtjes en opstallen. In totaal staat alles op eigen grond van meer dan 1.200 m2 dus dat is fors. U heeft hier dan ook echt de ruimte.

Het grote hoofdgebouw heeft een woonoppervlakte van 120 m2 maar het geheel moet ingrijpend gerenoveerd worden, zowel van binnen als van buiten. Wel is er al een nieuwe stroom- en wateraansluiting dus dat scheelt. Het staat aan de doorgaande weg in een klein plaatsje nabij Sangerhausen. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar via snelweg A38 en A71.

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-10-19  Plaatsingscode: PK-BN-HS-061
Object kenmerken
  • Huis