GROOT OUD GASTHAUS IN HARZ

€ 79.500,- k.k
Omschrijving

GROOT OUD GASTHAUS IN HARZ

Huis - Schwenda, Harz

*** VEEL RUIMTE! ***

Dit grote pand staat aan de rustige hoofdstraat van het dorp Schwenda, midden in de Harz. Vroeger was het een Gasthof en logeerden er toeristen. Daarom zijn er zoveel kamertjes en ruimtes. Ook een grote feestzaal, hoe leuk is dat?

Dit is ideaal voor mensen die een bed-and-breakfast willen beginnen of motorpension of heel groot familiehuis of vriendenhuis. De ruimte is er in ieder geval! Het staat op eigen grond en heeft een binnenhof met klein grasveld.

Beneden zijn er drie ingangen tot het pand. Aan de voorkant via een trapje naar de hal en het voormalige woonhuis, aan de zijkant met een trap naar de feestzaal op de eerste verdieping en aan de achterkant via de binnenhof.

Het pand heeft immens grote zolders en ook diverse kelders. Verder is er een zijgebouwtje wat u kunt ombouwen tot mini-verblijf of fietsenhok of iets dergelijks. Het pand heeft heel veel mogelijkheden.

De begane grond, ook al iets verhoogd gelegen, heeft meerdere grotere ruimtes terwijl op de eerste verdieping wat kleinere ruimtes zijn en de grote feestzaal. Er zijn twee badkamers die echter deels ontmanteld zijn.

De vorige huurders hebben jammergenoeg het pand volledig uitgewoond en daarom zijn diverse herstelwerkzaamheden links en rechts helaas noodzakelijk. De foto-s dateren van voor de verhuur en geven dus geen beeld van de actuele situatie.

De centrale gasverwarming is momenteel niet werkend omdat de gasleverancier de meter heeft weggehaald i.v.m. schulden. Desalniettemin is het een prachtig groot pand op een goede locatie midden in het Harz natuurgebied.

 

Vraagprijs: 79.500,- k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 94.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 26-04-2024  Plaatsingscode: PK-SD-HS-620

Object kenmerken
  • Huis