Groot oud Gasthaus + Bahnhof en watertoren

Verkocht
Omschrijving

Groot oud Gasthaus + Bahnhof en watertoren

Huis Verkocht - Bretleben

VERKOCHT

 

Drie panden voor één prijs!

 

Station, Gasthof en watertoren op 11.000 m2 eigen grond

 

Dit is werkelijk een UNIEK OBJECT wat momenteel in zijn geheel in de verkoop komt. U verwerft hier zo’n 11.000 m2 eigen grond met daarop een oud stationsgebouw, een watertoren, een oud Gasthof met nu zo’n acht woon-eenheden, een grote tuin met bos van zo’n 4.000 m2 en een eigen doodlopende weg. Het geheel is ideaal gelegen en gesitueerd in Bretleben, vlakbij snelweg A71 tussen Sangerhausen en Erfurt. Ook pal aan de actieve spoorlijn en achter het kavel loopt een nieuw aangelegd fietspad, de Unstrut-Radweg. Dit is een prachtig object voor mensen die een eigen pension of bed and breakfast willen beginnen, of een uitvalsbasis voor sportieve vakanties. Het geheel is prima bereikbaar met auto, trein en fiets. En zeer voordelig en scherp geprijsd!

In totaal wordt 11.000 m2 verkocht met daarop de volgende objecten:

  • oud stationsgebouw
  • oud Gasthof / restaurant
  • schuur en aanbouw
  • grote tuin met bosje
  • oude watertoren
  • eigen weg

In totaal worden alle drie grote objecten verkocht op samen 11.000 m2 eigen grond, bestaande uit meerdere kavels en deelkavels. Het grote oude Gasthof staat op zo’n 4.000 m2 grond waarvan 1.850 m2 grond als bouwgrond aangemerkt kan worden. Het oude stationsgebouw en de watertoren (geen Denkmalschutz) staan in totaal op zo’n 7.000 m2 grond waarvan 1.630 m2 als bouwgrond aangemerkt kan worden. De WOZ-grondwaarde in het dorp Bretleben is momenteel 8,- euro per m2 voor bebouwde grond maar in hetzelfde gebied, op nog geen 200 m afstand, worden momenteel schone bouwkavels aangeboden voor 25,- euro per m2 (waarvan 4 van de 6 kavels al verkocht zijn). Bij een gemiddelde prijs van zeg 15,- euro per m2 zit u met de bouwgrond (3.480 m2) alleen al aan meer dan 52.000,- euro! De gebouwen en de resterende 7.520 m2 Freifläche krijgt u er dus eigenlijk gratis bij!

 

Het oude stationsgebouw biedt verrassend veel ruimte. Het bestaat uit het oude hoofdgebouw waar aan de ene kant een werkplaats is aangebouwd met laadplatform. Aan de andere kant staat de oude stationsrestauratie met een keukengedeelte en het restaurant. Het stationsgebouw zelf heeft beneden een paar ruimtes waar vroeger kantoor, wachtruimte en kaartverkoop was. Boven is de woonruimte, bestaande uit vier kamers van goede afmetingen en nog een badkamer. Daarboven is op de zolder ook nog ruimte gerealiseerd met twee kamers en een grote overloop met nog meer mogelijkheden. Al met al heeft u in deze oude Bahnhof volop ruimte! Zie ook de foto’s. Elders op deze site staat meer informatie over het Gasthaus.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

OF:

 

Eventueel bestaat een huurkoop-constructie ook tot de mogelijkheden.

U betaalt dan een aanbetaling en de restprijs via een maandelijkse aflossing:

 

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-02-19  Plaatsingscode: HS-BL-PK
Object kenmerken
  • Huis