Groot oud gebouw voor klein prijsje

€ 150.000,- k.k.
Omschrijving

Groot oud gebouw voor klein prijsje

Huis - Heldrungen

Dit prachtige oude gebouw staat in een klein stadje, met ongeveer 5.000 inwoners, in de Kyffhäuserkreis in Thüringen, centraal gelegen vlak aan de nieuwe snelweg A71 tussen Sangerhausen en Erfurt. Van hieruit heeft u goede verbindingen en aansluitingen met heel Duitsland. Dit grote gebouw telt meerdere verdiepingen en herbergt in totaal zo’n 1.000 m2 aan gebruiksoppervlakte. Het staat op eigen grond van zo’n 700 m2. Ideaal geschikt voor kantoren of ombouw tot appartementen. Elke etage heeft toegang tot het later aangebouwde trappenhuis. Het gebouw stamt oorspronkelijk uit 1900 en is in de zeventiger jaren omgebouwd tot kantorencomplex. Daarna heeft in 2002 een gedeeltelijke ombouw tot woonruimte plaatsgevonden. Toen is ook het complex gedeeltelijk gerenoveerd. Alles is dus aanwezig om dit pareltje verder snel om te bouwen tot prachtige woonlocatie. Wat te denken van 4 supergrote luxe appartementen? Of anders 8 ook nog royale woon-eenheden? Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk. Rendementen van 20-30 % moeten mogelijk zijn. Wie gaat hier aan de slag en investeert voor de toekomst?

De kelderverdieping ligt eigenlijk net onder het niveau van de begane grond en heeft twee grote ruimtes, een van 30 m2 en een van 40 m2. Daarnaast verder nog bergingen en kleine ruimtes. Buitenom bereikt u de grote garage annex werkplaats van ong. 60 m2 en dan is er nog een aangebouwde kleine garage van 30 m2.

De eerste verdieping heeft in totaal 12 ruimtes van verschillende grootte en een badkamer. Hier zijn in principe 3 appartementen mogelijk: een van 70 m2, een van 90 m2 en een van 130 m2.

De tweede en derde verdieping zijn ongeveer van gelijke grootte en kunnen hetzelfde aantal appartementen huisvesten.

De zolder zou u kunnen ombouwen tot een groot luxe penthouse van ongeveer 150 m2.

In totaal zijn hier dus 10 appartementen mogelijk van gangbaar tot groot formaat.

Maandinkomsten van 7.500 euro bij volledige verhuur moeten mogelijk zijn.

Al het leidingwerk zal opnieuw aangelegd moeten worden, net als een volledige renovatie binnen (incl. sanitair) en aanleg van verwarming.

 

Vraagprijs: 150.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 5.95 %.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis