Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Kindelbrück

*** IN OPTIE ***

GROOT OUD HERENHUIS MET BINNENHOF

*** NABIJ SLOTCOMPLEX ***

Dit prachtige statige oude boerenhuis verdient het om weer in alle glorie teruggebracht te worden, in zijn originele staat, maar dan helemaal opgeknapt en gerenoveerd. Het loont ook echt de moeite want u heeft hier een zee aan ruimte!

Het huis zelf is groot en heeft mooie ruime kamers met hoge plafonds. Er is een royale binnenhof waar u echt iets leuks van kunt maken. En ook de grote schuren zijn immens, hier heeft u heel veel ruimte en mogelijkheden.

De indeling is als volgt: het geheel staat op een hoek, direct in de nabijheid van een oud slotcomplex wat volledig gerestaureerd wordt. Het is daar sowieso ruim opgezet met een brede staat wat meer op een soort plein lijkt.

Links staat het woonhuis, dan een grote toegangspoort en dan rechts de schuur. In het midden dus een mooie grote open binnenhof waar u een fraai terras van kunt maken of een leuke besloten binnentuin. Mogelijkheden zat!

Het geheel heeft diverse opslagruimtes, stallen en garage, naast de grote schuur. Ideaal dus voor iemand die veel ruimte nodig heeft of daar iets mee wil gaan doen zoals een studio, galerie of ruimte om workshops te geven etc.

Binnenkomst is via de binnenhof in het midden van het huis waar de toegangsdeur is met een immense hal. Hier heeft u een grote woonkamer, een keukenruimte, badkamer, nog een kamer en nog een opslagruimte.

Boven treft u weer een grote overloop met in totaal vijf kamers. Op zolder is ook nog een kamer en dan natuurlijk zelf de grote zolder. Hier kunt u ook nog iets moois van maken! Water en stroom is allemaal oud maar wel werkend aanwezig.

U heeft hier een prachtige kans om een mooi groot oud pand te verwerven, met volop ruimte en op een prima locatie. Het landschap is landelijk en gevarieerd, met weidse vergezichten en heerlijke natuur. Rust, ruimte en stilte, vindt u hier.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / NIET MEER BESCHIKBAAR / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.800,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 46.600,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-08-2023  Plaatsingscode: PK-KW-EB-573

Object kenmerken
  • Huis