GROOT OUD HUIS IN LEUK DORPJE

€ 36.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD HUIS IN LEUK DORPJE

Huis - Kyffhäuserland

Dit kleine dorpje ligt aan de voet van een berg in een natuurgebied tussen Sondershausen, Bad Frankenhausen, Greussen en Heldrungen. Het is een prachtige omgeving met veel groen en natuur. Rust, ruimte en stilte, dat vindt u hier.

Het grote huis heeft ca. 6 kamers en een geschatte woonoppervlakte van zo’n 140 m2. U heeft hier dus echt de ruimte. Het staat enigszins verhoogd en biedt daardoor een fraai uitzicht en volop privacy. Het staat op eigen grond en heeft zo’n 600 m2 tot beschikking.

Vooraan heeft u het grote huis met daarachter een schuur zodat zich aan de voorkant een soort gesloten binnenhof aftekent. Achter de grote schuur staat dan nog een bouwsel en daarachter vindt u de tuin van zo’n 200 m2.

Best een interessant object dus, met relatief veel mogelijkheden in een leuk dorpje met rondom prachtige natuur, velden, heuvels, bergen en een riviertje. Ideaal als vakantiehuis, tweede woning of verhuur-object. Wel moet er uiteraard een en ander opgeknapt worden.

 

Vraagprijs: 36.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 26-05-22  Plaatsingscode: PK-SE-HS-391-B

Object kenmerken
  • Huis