GROOT OUD HUIS IN RUSTIG DORPJE

€ 27.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD HUIS IN RUSTIG DORPJE

Huis - Greussen

*** AANRADER! ***

Op ca. 250 m2 eigen grond staat dit grote oude huis, met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 65 m2. Achter het huis is nog een aanbouw en een gezellige binnenhof waar u echt iets leuks van kunt maken.

Dit huis verdient eigenlijk meer aandacht dan de buitenkant in eerste instantie doet vermoeden. Het geheel staat in een klein dorpje aan de doorgaande weg in de omgeving van Greussen, Thüringen, in een gevarieerde landelijke omgeving.

Het huis is ruim en heeft grote kamers met hoge plafonds. U kunt hier echt iets moois van maken. Op de begane grond is een gang met ruime hal, aan de ene kant de woonkamer en aan de andere kant een opslagruimte. Ook nog een keuken.

Boven is weer een grote overloop met vijf kamers van goede afmetingen en met hoge plafonds. Ook is er een zolder en beneden een kelder. Verder een grote poort met toegang vanaf de straat tot de besloten binnenhof.

Hier kunt u echt iets leuks van maken! Verder zijn er diverse schuurtjes, stalletjes en zolders. Met in een tussenruimte aan het woonhuis vast nog een badkamer.

 

Vraagprijs: 27.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 38.500,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 12-04-2023  Plaatsingscode: PK-GE-EB-522

Object kenmerken
  • Huis