Groot oud huis met mooie tuin

Onder aanbieding
Omschrijving

Groot oud huis met mooie tuin

Huis - Finne

***IN OPTIE***

Dit is een mooi groot oud Duits boerenwoonhuis, met veel ruimte, een grote aanbouw en een heerlijke tuin. Het pand is oud en zal opgeknapt moeten worden. De aanbouw is in redelijke staat en biedt veel mogelijkheden. De tuin is momenteel in een open situatie geschapen met de tuin van de buren. Achterlangs vindt ook de bereikbaarheid van de tuin plaats.

Het woonhuis zelf stamt uit 1810 en verkeert deels nog in de originele staat, zoals bijvoorbeeld het dak. Ook is er nu geen afwatering en dat zal dus zelf gerealiseerd dienen te worden. Maar u heeft wel heel veel ruimte en ook een mooie grote tuin. De eigen grond meet ruim 800 m2 en aan woonoppervlakte heeft u zeker 140 m2. Volop mogelijkheden dus.

Het staat in een klein dorpje in de gemeente Finne, op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt, wat deel uitmaakt van het Burgenlandkreis, aan de westrand van een groot natuurgebied. Een heerlijke plek!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

Vraagprijs: 21.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-08-19  Plaatsingscode: PK-BR-PH-047
Object kenmerken
  • Huis