GROOT OUD MONUMENTAAL PAND

€ 87.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD MONUMENTAAL PAND

Huis - Döllstädt

Dit is een groot oud monumentaal pand in het hart van een klein plaatsje in Landkreis Gotha in Thüringen. Het is een voormalige Vierseitenhof onder Denkmalschutz dus dit betekent dat u er ook subsidie voor kunt krijgen om het op te knappen. En renoveren zal nodig zijn want alles is verouderd of zelfs nog in originele staat.

Het gebouw stamt uit 1701 en heeft een totale woonoppervlakte van zo’n 500 m2. Dat is natuurlijk fors. Het staat op eigen grond van ruim 1.700 m2 en ook dat is behoorlijk. Er zijn dan ook drie grote aanbouwen in de vorm van stallen en schuren in een vierkant. In het midden een eigen binnenhof, besloten tuin of eigen pleintje.

 

Koopprijs: 87.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 5.95 %

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-10-19  Plaatsingscode: PK-GT-HS-059
Object kenmerken
  • Huis